Windows (XP) husker password

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 12 måneder siden.
Oprettet af
clackamas
Registreret bruger

Hej,

Hvad gør man hvis man ved et uheld er kommet til at sætte flueben i Ønsker du at Windows skal huske dennne kode?  – Og man slet ikke ønskede det?

… Eller hvis man er kommet til at stave sit brugernavn forkert – eller med et mellemrum først.  Og dette brugernavn bliver ved med at dukke op når man vil logge ind til et eller andet.

Med andre ord – hvordan sletter man disse items?

M.v.h.

Mogens

Hvilken browser bruger du?

Den slags kan slettes fra browserens hukummelse – men fremgangsmåden er lidt forskellig mellem de forskellige browsere. Det sker i alle tilfælde via dens indstillinger.


clackamas
Registreret bruger

    Hej,

    Tak fordi du tager mit spørgsmål op.  Jeg briger Internet Explorer v.8.

    På forhånd tak.

    Mvh.

    Mogens

    PS:  Jeg har forsøgt at slette Cookies m.v. – Dog uden at det har hjulpet. 

    OK. I Internet Explorer kan du slette alle gemte adgangskoder på en gang – jeg vedlægger et skærmskud, der viser den fremgangsmåde – men du vil jo kun af med et enkelt, så skal du gøre det lidt anderledes:

    Gå ind på den side, hvor du har indtastet den forkerte adgangskode, og klik ind i det felt, hvor du indtaster brugernavnet. Vælg brugernavnet ved at indtaste det eller vælge det i listen med pil ned. Tast Delete – så får du tilbudt at slette brugernavnet og den tilhørende adgangskode. 

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.