XP nægter at opgraderer til Windows 8

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af tips
tips
Registreret bruger

Ja min Windows XP stationærer computer nægter at blive opgraderet til Windows 8.

2 kerner cpu på 3 ghz og 2 GB ram og skal kører 32 bit Windows 8

 

Efter flerer forsøg med at opgraderer til Windows 8, ja computeren nægter fuldstændigt og på et tidspunkt kom med Windows 8 med en skilt hvor at den fortalte at den ikke kunde opgraderer.

 

Hvad er der galt ????? er det hardware som ikke kan fungerer med Windows 8 ????

         PS.

Computeren kan kører med Windows 7 pro, det har jeg afprøvet.

Det kan være ret svært at sige. En egentlig opgradering fra XP kan ikke lade sig gøre, der er i alle tilfælde tale om en frisk Windows-installation, hvor kun dokumenterne bevares fra den gamle Windows.

Du har forhåbentlig taget en sikkerhedskopi først?

Hvilket medie starter du opgraderingen fra? Jeg vil anbefale en DVD.

Som sagt skal Windows installeres komplet, en egentlig opgradering er ikke mulig. Når du har sikkerhedskopien på plads, vil jeg foreslå at formattere den partition, Windows 8 skal installeres på. Det sikrer at der er plads nok, samt at installationen ikke bliver forvirret af den gamle XP-installation.

Brug fx Macrium Reflect til at lave en komplet sikkerhedskopi. Det giver mulighed for at gå tilbage til XP, hvis Windows 8 viser sig helt umulig.

Men som vi skriver i bladet: Windows 8 er et udmærket valg også til en lidt ældre computer, for hardwarekravene er moderate. Windows 8 vil køre bedre end fx Windows Vista på en ældre computer.

tips
tips
Registreret bruger

    Ja jeg har formateret harddisken og lavet en installation med XP, og så sætter jeg Windows 8 DVD i drevet og så starter installationen med Windows 8 og den står og arbejder en time på installationen og når at den så skal genstarte er der fuldstændig kage i den, den kan ikke starte igen.

     

    Computeren har kørt udmærket med Windows XP og Windows 7 og gratisudgaven med open suse linux og ingen problemer med installation af de nævnte operativsystemer, men Windows 8 nægter maskinen i gentagelses tilfælde og kører.

     

    Ja jeg ved ikke lige hvorfor ?? måske at Windows 8 ikke er kompatibel med hardware ?? eller hvad, der er kommet en skilt frem hvor Windows 8 fortæller at den ikke kunde gennemfører installationen………

    Harddisken er på 100 GB, så der burde hverer plads nok

    tips
    tips
    Registreret bruger

      Klik for stor foto og se bundkort og grafikkort som ikke er kompatibel med

      Windows 8

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.