Forum-svar oprettet


finnh
Abonnent

  Ifølge brugervejledningen som jeg fandt på Motorollas hjemmeside skal du trykke på og holde nede tænd/sluk knappen og volumen-ned knappen samtidig. Bemærk: Ordet “skærmskud” har ikke fundet vej ret mange steder. Andre ord er screen capture, screen pinning, screenshot og skærmbillede.


  finnh
  Abonnent

   Du skal også have et SIM-kort, dvs. et mobilabonnement. Det kan du evt. spare ved at gå på mobilnettet via “hotspot” i din mobiltelefon. De fleste nyere smartphones har denne mulighed.

   mvh

   Finn


   finnh
   Abonnent

    Du spurgte oprindeligt til synkronisering af kontakter og kalender, det har jeg givet et godt forslag til. Nu er der åbenbart tale om generel synkronisering. Så jeg forstår åbenbart ikke hvad du skriver, endsige meningen med den vedhæftede fil. Jeg er åbenbart ikke den rette til at hjælpe dig. God vind.

    mvh

    Finn


    finnh
    Abonnent

     Jeg har installeret outlook-appe på min Nokia. Det kan du også gøre på din Huawei.


     finnh
     Abonnent

      Jeg har Outlook-app installeret på min telefon og har en live.dk-mail. Den synkroniserer problemfrit med Outlook 365 og Windows 10 Mail på min PC. Nogen jeg kender, har det samme via gmail og en gmail.com mailadresse. Så prøv at droppe hi suite og brug en mere general app.

      mvh

      Finn


      finnh
      Abonnent

       Du kan bruge en af de gratis cloudløsninger. Jeg bruger selv one.drive, som har 5 GB gratis plads og hvor 50 GB kun koster lidt håndøre i forhold til Google Play. Så vidt jeg husker er der 15 gratis GB på Google Drev. Men af de mere kendte er der er også iCloud og Dropbox plus et par andre. https://www.guru99.com/free-cloud-storage.html

       mvh

       Finn


       finnh
       Abonnent

        Jeg har svært ved at forstå dit spørgsmål, for man kan ikke “skabe wifi mellem en PC og en telefon”. Men kan koble begge enheder op på sin router og dermed sit wifi så der via routeren skabes forbindelse mellem PC’en og telefonen. Men ikke direkte (med mindre du i virkeligheden mener Miracast?). Så kan du uddybe dit spørgsmål?

        mvh

        Finn


        finnh
        Abonnent

         Tak for tippet. Noget fiksere end min lidt bondske metode 🙂

         mvh

         Finn


         finnh
         Abonnent

          Hej

          Alle de nævnte castere kræver wifi for at blive koblet op.

          Hvis du vil lave en direkte opkoblng skal du bruge Miracast. Mange nye PC har det indbygget og nogle nye TV har det ligeledes indbygget. Hvis det mangler på TV kan du købe en Microsoft Display Adapter og sætte i dit TV.

          Jeg ved ikke om man kan Miracaste fra din telefon, du skriver ikke hvad det er for en telefon.

          Din idé med at bruge én mobiltelefon som wifi router og en anden til chromecast lyder spændende. Min telefon er en android, og der virker chromecast uden problemer,- man starter med at installere Google Home for at konfigurere. Jeg synes at Komputer for Alles vejledning er fin, men jeg har ikke afprøvet den med iPhone. Måske skal du køre vi Googles browser for at få hul igennem. Et netværkskabel er kun relevant, hvis din router giver dårligt wifi-signal.

          Jeg har testet med EZ-cast, og den var elendig. Så den har jeg smidt ud igen

          mvh

          Finn


          finnh
          Abonnent

           Jeg tager enten en skærmdump fra telefonen og gemmer som billede eller kopierer fra Windows10’s telefonapp “Din telefon” til et word dokument.

           mvh

           Finn

            


           finnh
           Abonnent

            Hej

            Så er jeg ret sikker på at du skal ind i indstillnger og give en generel tilladelse, så du igen får det velkendt pop-up vindue på telefonen.

            Desværre er jeg lidt på udebane med apple-grej, måske kan du selv finde stedet eller måske dukker der en iPhone-haj op her på tråden.

            Held og lykke

            mvh Finn


            finnh
            Abonnent

             Det er lidt svært at vide hvad der sker, når du ikke beskriver hvordan du overfører billeder.

             Skal jeg forstå det sådan, at du har fået en ny PC, men at din iPad og iPhone er de samme, som du altid har brugt, men at den måde du brugte på den gamle PC ikke fungerer med din nye PC.

             Bruger du samme kabel (ikke alle kabler kan bruges til synkronisering)?

             Hvilken mappe er tom (hvad hedder mappen? Nogle gang lægger billeder sig i Arkiv og andre gang i DCIM-mappen)

             mvh

             Finn


             finnh
             Abonnent

              Jeg kender kun til Android, men mit gæt er, at det samme gælder for iPad.

              Nogle apps har direkte kontakt til chromecast, f.eks. dr.tv, Youtube og Yousee. Andre kræver Google Home installeret. https://support.google.com/chromecast/topic/3087032?hl=da&ref_topic=3081748

              mvh

              Finn

               


              finnh
              Abonnent

               Måske kan du bruge min egen erfaring: Mn telefon har ikke DLNA (Nokia 6.1 Android 9.0) Derimod har den en castfunktion, som din også ser ud til at have. Dette forudsætter så at dit TV kan modtage Chrome cast. Hvis ikke koster en dongle 300-400,- og så kører alt fint.

                


               finnh
               Abonnent

                Jeg kender ikke iOS13, men den popup som du bskriver (“Godkende PC”) er ikke den jeg kender. I andre styresystemer skal du specifikt godkende fil-overførsel og ikke “kun” PC. I så fald kan du som Henrik skriver finde filerne i stifinder i mappen DCIM. En anden mulighed: nogle lightningkabler tillader kun opladning og ikke synkronisering. Eller installere iCloud på in PC og indtille dit kamera til overføre filerne automatisk via iCloud. Mange muligheder :-).

                mvh

                Finn