Forum-svar oprettet


gin-95df3cbfa9
Abonnent

  Jeg har programmerne System Mechanic, Malwarebytes og Driver Genius som jeg bruger tit og opdaterer jævnligt.

  Hvad sker der med alle mine programmer og filer, hvis jeg nulstiller Windows??


  gin-95df3cbfa9
  Abonnent

   Tak for svar. Jeg downloadede programmet hdd-scan og kørte dette. Det lod til, at alt var OK, så det må være noget andet der ikke er OK. Har du en anden løsning. Det må jo  næsten være Windows, hvor der er en fejl….


   gin-95df3cbfa9
   Abonnent

    Tak for dit svar og henvisning til linket. Jeg har læst linket igennem men har ikke rigtigt opnået at finde en løsning.

    Tror du, at jeg kan overspille en indspillet DVD-R til en frisk DVD-RW og så derefter kunne afspille den på Blu-Ray maskinen?

    Jeg har ud over den nyere computer jeg normalt bruger også en ældre computer, hvor der er 2 drev – på det ene drev står der på låget DVD RW og på det andet DVD ROM. Vil jeg kunne bruge disse til en overspilning? Og hvis der er indspillet to emner på disken, skal jeg så nøjes med kun at indspille et emne?

    Du skriver om videokodning. Hvordan finder jeg ud af, hvad denne kodning er og kan den ændres?

    Tak fordi du prøver at hjælpe mig med problemerne.

    Hilsen Gin


    gin-95df3cbfa9
    Abonnent

     Det lader til, at problemet er, når jeg vil afspille nogle af de dvd’er, som jeg selv har indspillet med forskellige film og andet. Det er enten DVD-R eller DVD+R. Jeg har nu opdaget, at jeg har nogle købte dvd’er, som er DVD-R eller DVD+R, hvor det er muligt at afspille dem uden problemer. Er der et eller andet med, at de af mine egne indspillede ikke er afsluttet på en eller anden måde, eller hvad kan der være i vejen med dem???

     Hilsen Gin


     gin-95df3cbfa9
     Abonnent

      Tak for svarene. Det bliver nok ikke let. Jeg har jo købt den i en butik, og det at jeg skrev til Jer om hjælp var, at jeg prøvede at komme ind på Thomsen’s webside for at spørge om tingene, men det var umuligt. Jeg tænkte, at det måske er, fordi jeg skal rette på et eller andet i opstillingen, men den lille guide, der fulgte med, er svær at få hoved og hale på. Da jeg bor i Frankrig, gør det jo heller ikke tingene letttere at skulle diskutere med en ansat i den butik, jeg købte den i…..


      gin-95df3cbfa9
      Abonnent

       Hej Henrik,

       Tak for dit hurtige svar. Jeg prøvede at gå ind på det link, du havde skrevet, men er lidt i vildrede. Er det en router eller et program man får?? Jeg finder nok ud af det, men følte, da jeg gik igennem deres sider, at det var lidt forvirrende.

       Hilsen Gin


       gin-95df3cbfa9
       Abonnent

        Tak for dit svar, de er jo ikke helt billige disse SSD-drev, så jeg vil være sikker på at købe et der kan bruges. Rigtig god jul til dig.


        gin-95df3cbfa9
        Abonnent

         Tak for svar. Kan jeg gå ud fra, at alle SSD’er passer til den bærbare ACER? God weekend.


         gin-95df3cbfa9
         Abonnent

          Nu har du igen løst noget, som jeg ikke var klar over. Det er tydeligt, at den gamle harddisk er en med PATA-stik, idet der er masser af ens ben på den. Den gamle bærbare er vist ca. 10 år gammel og har en Samsung SATA harddisk på 1.000 GB, som jo desværre ikke virker mere. Jeg vil prøve at finde en netbutik og se, om det kan betale sig at investere i en ny disk, for selve den bærbare har været rigtig god, indtil den altså gav op. TAK – pænt af dig, at du arbejder på en højhellig søndag…


          gin-95df3cbfa9
          Abonnent

           Hej Henrik

           Tak for dit råd. Jeg spillede guitar, da jeg var ung, men solgte guitaren med tilbehør senere. Da jeg desværre ikke har en musikbutik i nærheden, forsøgte jeg mig med en brevsprætter, men det gik ikke, så til sidst tog jeg et tyndt stemmejern, og så fik jeg åbnet den med besvær. Tog harddisken ud, men kunne så desværre konstatere, at den harddisk jeg havde fra en ældre bærbar, ikke havde de samme kontakter. Jeg forsøgte hos Acer i Danmark at få en servicemanual, men at komme i personlig kontakt med dem, er jo næsten umuligt. Nu vil jeg så smadre de 2 harddiske og sætte Aceren sammen igen samt aflevere det hele der, hvor de tager imod gamle edb ting. Godt at du altid kan hjælpe med gode råd – TAK.


           gin-95df3cbfa9
           Abonnent

            Hej Henrik,

            Tak for dit svar, det er jo irriterende at de bærbare idag laves sådan, at man må fjerne hele bunden for at sætte mere RAM, batteri i eller at fjerne harddisken.  Jeg er glad for at kunne få gode råd hos dig – TAK….


            gin-95df3cbfa9
            Abonnent

             Hej Henrik, det viste sig, at problemet alligevel ikke var løst, idet på et tidspunkt, efter at have kørt fint i ca. 1 uge, gik skærmen i sort. Det er jo min mand, der bruger den bærbare, og han er ikke god til problemer med edb, så jeg måtte igen rode med Acer’en. Det mundede ud i, at den nu efter Acer’s åbningsskærm står med en halvblå skærm med en lille hvid pil på og en lille blå ring, der kører og kører…. og intet andet sker. Er det harddisken, der er stået af?? Hvis dette er sådan – kan jeg så, uden at tage harddisken ud for at eliminere alt på den, bare smide den bærbare ud??? Eller er det en god ide at fjerne harddisken???


             gin-95df3cbfa9
             Abonnent

              Jeg løste dog ikke problemet på den måde du beskriver. Det viste sig, at jeg ikke kunne afinstallere Chrome. Så opdaterede jeg Windows, og efter dette kunne Chrome igen startes normalt – forklaringen på dette ??? men tak for din hjælp.


              gin-95df3cbfa9
              Abonnent

               Hej Henrik – endnu en gang har du redningen, hvilket jeg takker for. Nu har jeg fået gang i “hp” igen, men desværre er alle filer forsvundet og skal så lægges ind.

               Læser nu på Jeres Mail, at det er Windows opdateringen, der får Lenovo computere til at lukke ned. Det er jo nok det, der er sket med “hp”en.

               Jeg har endnu et problem, men det lægger jeg et nyt spørgsmål på, idet det drejer sig om noget helt andet.

               Tak for din hjælp


               gin-95df3cbfa9
               Abonnent

                HP’en er 4 år gammel og har ellers opført sig pænt. Det er min mands bærbare.

                Det hele opstod efter en Windows opdatering for en uge siden. Den bærbare er ikke helt død, og der kommer adskillige forslag til at hjælpe frem på skærmen, men det ender altid op i det samme:

                Jeg tænder for hp’en, og på skærmen kommer der så

                Diagnosing your PC, hvilket munder ud i en blå skærm med Automatic Repair.

                Der kan jeg så vælge mellem “Restart” og “Advanced options”. “Restart” munder ud i Diagnosing your PC.

                “Advanced options” munder ud i “Choose an option”:

                Continue – Exit and continue to Windows 10

                Use a device: Use a USB drive, network connection og Windows recovery DVD

                Troubleshoot: Reset this PC eller Advanced options (som foreslår adskillige ting)

                Jeg har prøvet det hele uden at komme igang med den bærbare.

                Jeg har ikke en Windows recovery DVD, da de computere man sælger i dag ikke, som tidligere, får en sådan DVD med.

                Der må være en måde at få den igang igen, idet jeg synes, at det er lidt for tidligt at skulle købe en ny….