Forum-svar oprettet

Tusind tak for hjælpen.

 

Mvh John

Jeg har siddet og rodet med printeren nu, og lavet forskellige justeringer på den , og pludselig kunne jeg få tekst på min udskrifter fra programmet Libre.

Jeg prøvede også, om jeg kunne finde Windows’ testside for printere, men den fandt jeg aldrig.

Mange hilsener

John

Sådan ser det også ud hos mig, men papiret der kommer ud af printeren er UDEN tekst  på, stadig!

Venlig hilsen John

Desværre, nu har jeg fundet frem til den rette indstilling, men det har desværre ikke løst mit problem.

Jeg har set et sted, men kan ikke huske hvor, at man måske kunne afhjælpe problemet, hvis man slettede den pågældende mailkonto, og så geninstallerede den igen. Det var måske et forsøg værd.

Mvh. John

Tusind tak, for tilsendte svar, men jeg har desværre meget svært ved at finde noget der hedder “se alle indstillinger”.

Jeg kan kun finde noget der hedder “indstillinger”, men der er ikke noget faneblad, som ligner det du har afbilledet.

 

Vanlig hilsen

John

Jo, det har hjulpet, at jeg har downloadet Malwarebytes. Det harv renset min PC, og foreløbig er “Segurazo” satni karantæne, hvorfra jeg kan slette den helt.

‘Tusind tak for hjælpen

John Balch Olsen

Gåden om “Nattelys” er nu løst. Jeg sad i går og gennemgik alle min programmer på min PC, og her støtte jeg på et program der hed “F-lux”. Hvordan jeg har fået fingrer i det, ved jeg ikke, men det var dette program, som var årsag til hele misèren. Tusind tak for al de råd jeg har fået, men her var altså løsningen “Væk med programmet” og jeg kan nu selv styre, om jeg vil have nattelys eller ej.

Mange hilsener

John

Lad mig lige fastslå, at min skærm er kun 2 mdr. gammel og nyindkøbt. Hvad Nattelyset angår, så forsvinder det om dagen, for derefter at dukke op igen om aftenen, det dog til trods for, at der ER slukket for planlæggelse af nattelys.

Mange hilsener

John

 

Begge skærmskud ER fotograferet hvor nattelyset kan ses, men det kan skyldes, at jeg har valgt filen skulle være en

“jpg”-fil, at nattelyset ikke kan ses på fremsendte skærmprint.

Jeg prøver at sende nogle nye i aften.

Mvh. John

Jewg vedlægger hermed 2 skærmskud som viser, hvorledes jeg har indstilet mit skærmbillede  2 forskellige steder.

Mit grafikkort HART jeg undersøgt og driveren er udskiftet med den nyeste version fra Intel.

Mange hilsener

John

jo, jeg har været inde i  “Indstillinger” både under “System” og i “Personlig Tilpasning”, men intet har gjort, at jeg har kunnet ændre, at jeg får Nattelys på min skærm, hvilket faktisk er ganske ubrugeligt for mig. Jeg har sågar  kørt “Genstart” hver gang for at sikre mig, at en evt. rettelse i systemet er blevet”noteret”.

Mange hilsener John

Tusinde tak for svaret. Jeg har selvfølgelig  været inde i “indstillinger”, og jeg har prøvet alle de knapper, der henviste til “Nattelys” men der var absolut intet af det, som virkede. Så jeg kæmper stadig med dette elendige lyd om aftenen, men du skal have tak for dit råd

Venlig hilsen

John

 

 

Nu har jeg prøvet at installere, og bag efter afinstallere programmet NMap. Det har ikke hjulpet. I stedet har jeg været inde i Enhåndshåndteringen, og har her fundet “Npcap Loopback Adaptor”og har fjernet den. Det har siden bevirket, at jeg ikke har mistet min netforbindelse, så nu tror jeg, at den er i orden.

Tak for hjælpen.

John

Undskyld, jeg glemte lige at svare, om det var når jeg klikkede på klokken, det er det. Der sker ikke andet, end at et hjul kørere rundt hele tiden.

Mvh John

Det er på min PC. På min mobil er der ikke nogen problem med at se notifikationerne;