Forum-svar oprettet


sessan2
Abonnent

  Tusinde tak, Henrik Clausen – HVAD SKULLE VI GØRE UDEN JER!


  sessan2
  Abonnent

   Jeg bruger Microsoft Excel 2010. Har aldrig brugt andet. Der har ikke været problemer førend Spring april-opdateringen blev installeret!?


   sessan2
   Abonnent

    En foreløbig tak til alle jer, der har svaret. Jeg skal bruge nogen tid på at gennemgå jeres svar, og jeg håber det på den ene eller den anden måde lykkes, da det ikke er specielt kønt at se på billederne, som de er nu.


    sessan2
    Abonnent

     Mange tak Christian Bugge – det var lige den, jeg manglede. 🙂


     sessan2
     Abonnent

      Jeg har klikket og klikket, men kan ikke finde et sted, hvor jeg kan hente den nyeste opdatering. Jeg har IrfanView liggende på processlinjen. Men jeg kan altså ikke finde noget om updates, heller ikke i apps’ene.
      Hvordan gør jeg? 


      sessan2
      Abonnent

       Hej PET55 m.fl.! Da jeg skrev den 11. AUG, stod skærmopløsninger på 1280×768 (anbefales). I dag, da jeg så efter i Skærm-indstillinger (Avanceret), stod skærmopløsningen til 1600×900 (anbefales)!!??
       Skifter opløsningen af sig selv?
       Jeg ved ikke, hvor jeg kan se, om skærmen er gået i 3D mode.
       Ærlig talt, er jeg meget i tvivl om, hvad jeg skal stille skærmopløsningen på. Jeg har skiftende baggrundsbilleder, som er hentet fra forskellige steder både i mine egne mapper, og fra nettet.

       NB! Mest til KFA: Jeg havde lige skrevet et nyt svar her, men da jeg efterfølgende klikkede den gule baggrundsfarve væk i “Marker som bedste svar”, forsvandt alt det, jeg havde skrevet i nærværende felt. Det var irriterende. Kan det ikke laves om?
        


       sessan2
       Abonnent

        Hej Tao. Jeg har lidt svært ved at bruge “Gem som…”. Kan bl.a. ikke finde den lille pil øverst til højre i Gmail. Er det korrekt, at man skal vælge Udskriv?
        Skærmbilledet er ikke med i dit svar! 


        sessan2
        Abonnent

         Jeg er godt nok pokkers usikker og temmelig nervøs for udfaldet af, hvad jeg skal foretage mig:

         I stedet for at opdatere WLM og evt. efterfølgende skal køre Systemgendannelse (som jeg aldrig har prøvet), er det så mere trygt (for mig), at opgradere til W10?
         Er der forskel på, om man opgraderer W10 via det hvide flag på proceslinjen eller fra nettet via MS’ hjemmeside? Jeg tænker på, om de seneste opdateringer kun er tilgået det ene af stederne eller begge steder?

         Min eksterne harddisk genkendes og aktiveres automatisk i Windows XP, Vista og W7. Kan den overhovedet bruges i W10?

         Bruger W7 system.


         sessan2
         Abonnent

          Hej Axel! Det er desværre en hacker, der havde fået fat i samtlige (rigtig mange) e-mail-adressater i forbindelse med en konkurrence. Jeg åbnede mailen, da jeg kendte afsenderen, men den indeholdt et link, som jeg heldigvis IKKE klikkede på, men kontaktede den formodede afsender VIA MOBILEN, inden jeg foretog yderligere. Firmaet var rigtigt nok blevet hacket.
          Jeg har læst i det seneste KFA om at bruge BCC ved afsendelse, men det er hackere nok bedøvende ligeglade med. Så PC’en er blevet renset med Malwarebytes – Anti Malware.


          sessan2
          Abonnent

           Efter at have været igennem adskillige prøvelser angående den ægte/ikke ægte Windows, med rigtig mange telefonopkald og forespørgsler hos eksperterne, fandt jeg endelig en løsning på nettet, som virker (for mit vedkommende).
           Gør følgende, hvis du får en meddelelse om, at din PC ikke kører ægte Windows:
           Tryk Windows-tasten og R ned samtidig.
           I den lille rude, der kommer frem nederst i venstre side, skriver du i feltet: slui og klikker på OK.
           Udfør resten som beskrevet, og du får meddelelser, at dit ægte Windows er aktiveret.


           sessan2
           Abonnent

            Hej Christian Bugge.
            Har talt med Microsoft (MS). Efter mange forsøg, meddelte de, at jeg skal tale med HP om at få PC’en aktiveret. MS havde ikke adgang til lige dette emne.
            HP sagde, at de heller ikke kunne hjælpe, da PC’en var mere end 12 måneder gammel (den er fra 2011). Jeg skal ringe til det sted, jeg har købt den, da der ligger en – for brugeren – gemt nøgle i PC’ens system, som skal bruges til at aktivere Windows. Det skulle ikke have noget at gøre med produktnøglen, som jeg har til Windows 7 Office-pakken, og som står om på den side, I har henvist til.
            Jeg føler mig lost, og skal nu ringe til Bilka, hvor maskinen er købt (Acer Aspire 7552G). (Skal lige sunde mig først – har brugt hele dagen).
            For mig ser det ud til, at Windows er aktiveret!!!!!
            Jeg kan stadig ikke oploade billeder til jer!? Der kommer et lille pop op, hvor der står HPPT Error.

             


            sessan2
            Abonnent

             Tak Christian, det virker, og er nu OK igen.

              


             sessan2
             Abonnent

              Hvis de røde objekter stadig kommer frem ved næste scanning, hvis jeg klikker på Quarantine All, hvad sker der så, hvis jeg klikker på Apply Action? Forsvinder objekterne så helt?


              sessan2
              Abonnent

               HVORDAN SLETTER JEG DEM EFTER SCANNINGEN MED MALWAREBYTES, ANTI-MALWARE, OG KAN JEG UDEN VIDERE SLETTE ALLE RØDE OBJEKTER? SKAL JEG KLIKKE PÅ “QUARANTINE ALL” ELLER “APPLY ACTIONS” FOR AT FÅ DEM SLETTET? Hjælp!


               sessan2
               Abonnent

                Hej Christian! Jeg er stadig noget usikker på denne nye version. Der har ved den tidligere version af Malwarebytes, Anti-Malware aldrig været så mange “farlige” objekter, hvorfor så nu?
                Vil samtlige advarsler komme frem igen – sammen med eventuelle nye – ved en ny scanning, når jeg klikker på Quarantine All? Eller gør de det, når jeg klikker på Apply Actions?
                Kan de ikke slettes helt? Og betyder det noget at slette dem helt (hvis man kan)?
                Skal jeg aldrig klikke på “Fix Nu”, som står på forsiden øverst, hvor Scan-feltet er i samme billede er placeret nederst th.?
                Jeg har virkelig behov for hjælp!