2 PC’er på samme skærm

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
b.hhs
Abonnent

I forbindelse med at jeg skal til at arbejde hjemmefra, har jeg fået et pladsproblem.

2 Pc’er med 2 skærme fylder meget på et skrivebord, så i den forbindelse vil jeg spørge om det er muligt at slutte de 2 PC’er til samme skærm. Jeg vil aldrig komme til at arbejde på begge PC’er samtidig.

Begge mine skærme er Samsung SyncMaster med både VGA og DVI indgang.

Kan jeg tilslutte den ene PC via DVI indgangen og den anden via VGA indgangen, og kan skærmen genkende den PC jeg arbejder på.

Ja, det kan sagtens lade sig gøre, jeg bruger en lignende opstilling:

Som du er inde på, tilslutter du blot de to PC’er til hver sin indgang på skærmen. På skærmen finder du en knap mærket ‘Source’ eller lignende, der vil skifte mellem de to PC’er. 

PC’erne arbejder så på to forskellige signalkabler. Den tilsluttet DVI-kablet vil finde skærmen uden videre. Det vil den på VGA-kablet normalt også, men skulle det smutte, kan du angive skærmindistillingerne manuelt.

Sig til, hvis der opstår problemer undervejs.


b.hhs
Abonnent

    Mange tak for svaret. Jeg håber det løser mit problem, selvom jeg først kan afprøve det efter den 11. juli. Det er først der, jeg får hjemmekontor. Hvis ikke jeg kan få det til at virke, håber jeg, at jeg kan vende tilbage.

    Hej!

    Jeg har det samme problem. 2 PC´er, 1 skærm. Men jeg har et yderligere et problem, min skærm har kun 1 (VGA) indgang. Findes der en VGA-splitter (1 hun, 2 han stik.)? Hvis der gør, hvor kan jeg købe det, og hvad koster det? Jeg bruger også kun den ene PC ad gangen.

    Mvh.


    Anonym

      Hej Teknik

      Her er et link som jeg tror kan hjælpe dig

      http://www.av-cables.dk/vga-adapter-kabel/

       

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.