alternativ ”videoafspiller”

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
C. Petersen
Medlem

Kære spørg bare.

Mon i kan hjælpe mig? 

jeg har en masse film på dvd som jeg gerne vil kunne se når jeg er ude og rejse. 

Kan man overspille dem til en IPOD og via den se dem på tv eller evt. overspille dem på en extern harddisk og bruge den som en slags ”video” afspiller.

Jeg har en Windows PC som følger mig i tykt og tyndt, jeg kan måske koble den til tv’et

Problemet er, at jeg ikke aner hvad der skal til for, at kunne se mine film på andre tv, så

jeg ville være rigtig glad hvis i kunne guide mig til en løsning.

Tao
Tao
Supporter

    Hej C. Petersen,

    Du kan bruge programmet Winx DVD Ripper til overføre dine dvd’film til din pc. Du kan gratis downloade og installere programmet her: http://www.winxdvd.com/dvd-ripper/

    Når de film er overført til computeren skal de konverteres til et andet format for at kunne vises på en iPod eller andre mobile enheder. Dette vil jeg dog ikke råde dig til, da det er en meget lille skærm og Apple understøtter ikke HDMI-udgange i deres enheder, så det er ikke muligt at vise filmene på en fladskærm.

    Derimod synes jeg du skal lade filerne ligge på din pc. Windows understøtter HDMI-udgange og du kan på den måde koble din pc til en fladskærm. Du skal dog være opmærksom på at ældre Windows-maskiner ikke altid har HDMI-udgang, så undersøg det lige først. Derudover er det heller ikke alle fjernsyn der ikke har denne udgang. Næsten alle fladskærmstv har udgangen – dog ikke de helt gamle og første fladskærme.

    Sidst, men ikke mindst skal du have fat i et HDMI-kabel til at forbinde computeren og tv’et. Dette kabel fås i mange forskellige prisklasser – giv ikke mere end en 50’er for det! Alt over er spild af penge.

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.