AOC 3D skærm

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 9 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
svaage66
Abonnent

Hej.

Jeg har købt en AOC D2769VH skærm med 3D briller, men jeg syntes ikke at brillerne virker efter hensigten, mit grafikkort er nvidia GT640, der skulle kunne trække 3d, jeg bruger medfølgende vga kabel, ville det hjælpe hvis jeg bruger HDMI i stedet.

Vil det være en forbedring hvis jeg køber nvidia vision?

Jeg har forsøgt at finde et 3d bille3de på nettet, men det lykkedes ikke rigtigt.

På forhånd tak for svar.:)

svaage.

Tao
Tao
Supporter

    Hej svaage,

    Uden at være ekspert i 3D-skærme, så er burde din PC godt kunne trække 3D-grafikken. Til hvilket formål har du anskaffet skærmen?

    Billeder trækkes bedre gennem HDMI-kabler end VGA-kabler, men når det er sagt, så bør dette ikke være kilden til den ringere oplevelse, end du forventede, da producenten selv har medsendt netop et VGA-kabel.

    3D-skærme anvendes primært inden for gaming-industrien og til at se 3D-videoindhold. Jeg synes du skal læse denne udmærkede artikel (link nederst). Vær dog opmærksom på, at artiklen primært er en test af fire forskellige 3D-skærme, men måske kommer du dit problem nærmere.

    Hvis du er hel og aldeles utilfreds med skærmens præstation, synes jeg, du skal kontakte producenten eller det sted, du har købt skærmen.

    http://www.altomdata.dk/3d-skaerme-til-computeren# 


    svaage66
    Abonnent

      Hej.

      Tak for svarret. Jeg har fået nogle nye oplysninger fra producentens hjemmeside og forum, har prøvet HDMI men det er med dårligere resultat end vga, denne skærm er ikke 3d vision ready, men da det jo er en discaunt skærm må jeg nok aseptere det.

      MVH

      Svend Åge Carlsen

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej Svend Åge,

        Jeg er ked af at høre, at skærmen ikke er til mere nytte for dig!

        Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.