Bærbar PC

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
BKofoed
Registreret bruger

Hej

Min bærbar er meget langsom så jeg vil sætte nogle flere RAM i den.

Men Hvordan gør jeg det.???

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Først og fremmest skal du jo finde ud af hvor meget du kan øge rammængden i forhold til hvad dit bundkort understøtter – det ser du som regel i manualen til din pc. Det vil være ærgerligt at købe 8 gb ram hvis du kun kan installere 4….

    Hvis du ikke har manualen kan du finde oplysninger om det på producentens hjemmeside.

    Når du så har fundet ud af hvor meget ram du kan sætte i må du ud og købe et par klodser – det er vigtigt at de passer nøjagtigt til din pc og som regel skal du købe i sæt á 2 blokke med samme størrelse. Lad dig ikke narre af dumsmarte sælgere på den blå avis der prøver at sælge ram der passer til ‘alle bærbare’ – det gør de ikke, selv om der er mange typer der passer på flere modeller.

    På mange hjemmesider der sælger ram findes en guide som finder de rigtige typer til lige præcis din pc.

    Når du så har fået købt den mængde ram du har behov for er resten sådan set det nemmeste, for du vender simpelthen bunden op på pc’en, fjerner batteriet og skruer en lille plade, tit mærket med et symbol der indikerer at herunder findes ram’en, af hvorefter de gamle rammoduler let lader sig fjerne og så sætter du bare de nye i – de skal vende rigtigt men der er en lille knold som indikerer hvordan de skal vende. De kan ikke sættes forkert i uden brug af vold!!.

    Når de så sidder på plads – det tager højst ét minut – så er det bare i med batteriet igen og så starte pc’en – den genkender straks de nye ram og du skal ikke foretage dig yderligere…

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.