Batteri til bærbar

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
rocklion651298
Registreret bruger

jeg har et spørgsmål ang., batteri til en bærbar computer,det er nu anden gang jeg har isat nyt batteri og efter et halvt år, kan/vil batteriet ikke genoplades,når jeg en enkelt gang vil bruge den uden netstrøm, min bærbar computer er 90 % af tiden tilsluttet strømstikket, med batteriet sidne i, jeg ved godt at batteriet således hele tiden genoplader, men skal skal batteriet tages ud når computeren er tilsluttet netstrøm eller hvad gør jeg ?

mvh. Lion

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Undskyld jeg taler lige ud af posen, men du gør alt hvad du kan for at ødelægge dit batteri før tid!!

    Ved at køre med konstant strøm på pc’en går batteriet simpelthen død lang tid før det er normalt. Hvis du vælger at køre med konstant strøm, ja så bør du fjerne batteriet imens for at have det i orden når du en sjælden gang vil bruge det.

    Hvis du vil behandle dit batteri godt og sikre et ‘langt’ liv er det vigtigt at bruge det – og bruge det hele tiden.

    Oplad batteriet når det er ved at være tomt og fjern opladeren når det er opladet – lad opladeren være tilsluttet så kort tid som muligt, så er der sandsynlighed for at du kan bevare dit batteri i nogenlunde form i flere år.

    Til oplysning kan jeg sige at min egen bærbare (HP pavillon) nu kører ind i sit fjerde år på samme batteri. Jeg bruger min pc 2-4 timer dagligt og oplader nok 2 gange i døgnet. Normaldrifttiden lige nu er ca 2 timer +- på en opladning, afhængig af brugen. Alm. filbehandling med lidt photoredigering og skrivning holder længere end hvis jeg bruger internettet meget. I sidstnævnte tilfælde holder den nok ikke over 1½ time.

    Alt i alt kører mit batteri sikkert omkring 70-80 % i forhold til da den var helt ny.

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.