Bluetooth Dongle

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
erik sandemand
Registreret bruger

Jer har købt en Creative højtaler D80 som skulle virke med en Bluetooth Dongle. Det gør den også – men den Dongle jeg først købte har en rækkevidde på 10 meter, men der er åbenbart for tykke vægge på vejen til mit køkken hvor jeg ville bruge den.

Så jeg købte en ny Dongle med rækkevidde på 100 meter.

Jeg afinstallerede den første Dongle og installerede den nye – Bluetooh USB Adapter, Bluetooth V2.0 fra et firma der hedder  König Computer. Installationen forløb uden problemer, men der er ingen lyd igennem – heller ikke på kort afstand.

Der er ingen mulig hjælp i programmets hjælpefil – og – for mig at se – heller ingen på firmaet hjemmeside.

Har jeg købt en forkert Dongle ?

Jer hører meget net-radio og har et par Creative Gigaworks T40 tilsluttet jacket på min PC, men det skulle vel også være muligt at sende lyden via Bluetooth samtidig – eller hvad?

venlig hilsen

Erik Sandemand

Så skal der gang i fejlfindingen…

Det første sted at se efter er i Enhedshåndtering, hvor König donglen skal optræde, uden gule udråbstegn eller andre advarsler. Se skærmskud.

Adapteren bruger Bluetooth version 2.0, højtalerne 2.1, så det kan være et kompatibilitetsproblem. Optræder højtalerne i Windows oversigt over Bluetooth enheder? Hvis ikke, er donglen desværre en tand for gammel.

Hvis højtalerne står i oversigten, skal de også være aktiverede. Lad os se på det senere, når de andre ting er afklaret.

Lad mig tilføje en Microsoft Troubleshooter, der kan være nyttig:

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/troubleshoot-problems-with-bluetooth-enabled-devices


erik sandemand
Registreret bruger

    ja, der er gult udråbstegn – og efter at have opdateret driver er der stadig gult udråbstegn. Under egenskaber får jeg følgende besked:

    Den digitale signatur for de drivere, der kræves for denne enhed, kan ikke bekræftes. En ændring i hardware eller software kan have medført, at der er blevet installeret en fil, der er signeret forkert, er beskadiget, eller som kan være skadelig software fra en ukendt kilde. (Kode 52).

    Jeg har også gennemført Fit-it proceduren, uden resultat.

    Jeg må vel så konkludere, at donglen er for gammel – efter opdatering er driverens dato 23-03-2005 – og det er vel grunden.

    tak for hjælpen!

    vh

    Erik Sandemand

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.