Card reader driver

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år siden.
Oprettet af
bb5607lb
Registreret bruger

Jeg har anskaffet en Pocket card reader (Sandberg vist i bladet).

Jeg har Windows XP Prof. med servicepack 2 og 3.

Når jeg tilslutter den til PCen kræver den install. Så kommer der en advarsel om at systemet kan blive ustabilt, hvis jeg fortsætter. Jeg prøvede at “overse” advarslen og fortsatte. Det medførte “systemgendannelse” og hvad det indebærer. Læseren virkede men printer m.m. kunne ikke bruges. Jeg måtte gendanne systemet som nu virker igen – men ikke læseren.

Hvad gør jeg? Findes der drivere et eller andet sted? Det er ikke den første jeg forgæves har forsøgt mig med.

Venligst BB

Det må være denne kortlæser, du har anskaffet:

http://www.sandberg.it/da-dk/product/Pocket-Card-Reader

Jeg har skrevet testen og den anbefaling, Sandberg citerer. Kortlæseren har ikke brug for nogen driver i sig selv, så der må være et problem i din Windows-installation, muligvis manglende drivere til bundkort etc.

Det er ikke en helt lille opgave at få det på plads. Jeg vil foreslå at starte i Enhedshåndtering, og se om der er gule udråbstegn på nogle af enhederne.

Hvis det er tilfældet, er næste opgave at finde de rigtige drivere. Som sagt kan det være lidt af et projekt at få styr på. Til gengæld er det godt for computerens ydelse generelt. Det vil også få kortlæseren til at virke umiddelbart, uden behov for flere drivere.

Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.