CDerne spyttes ud igen

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
nejdullus
Abonnent

Jeg har lånt nogle CDer på biblioteket og vil høre dem på min Windows Media Player.
I første omgang gik det vældig godt og Hilary Hahn spillede nok så fint på sin violin, men pludselig “spyttes” CDen ud igen. Det gælder også for alle de andre CDer uanset udgiver – et par minutters spilletid, så: Exit, goodbye, tak for besøget.:) Ved efterfølgende forsøg på at lægge dem i drevet er returnereringen mere resolut, dvs. ingen forudgående afspilning: “Bare ud med dig, CD”.

Hvad sker der?

Hvad kan være gået galt?

 

Mit gæt: Dit drev er slidt.

WMP undersøger løbende, hvor mange aflæsningsfejl, drevet producerer. Hvis det bliver for mange, spytter WMP CD’en ud igen.

Da der er tale om lånte CD’er, har du desværre ikke lov at kopiere musikken ind på harddisken og afspille den derfra 🙁


mikblak
Registreret bruger

    Hej Nejdullus

    Jeg har prøvet det samme, og det viste sig at CD’erne var meget slidte – folk behandler dem ikke godt ! Da de alligevel ikke ku’ læses, forsøgte jeg mig med først at skylle dem i lunkent vand – hvilket ikke hjalp. Så forsøgte jeg blidt med tandpasta i bevægelser indefra midten og ud til kanten – endelig ikke i cirkler, som CD’en læses, da det vil ødelægge den! Efter skyldning i lunkent vand dryppede jeg en eller to dråber symaskineolie (syrefri!) på CD’en og fordelte det rundt på hele CD’en. Derefter tørrede jeg alt overskydende olie af med køkkenrulle – igen bevægelser indefra og ud, hvorefter CD’en virkede perfekt !

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.