Dårlig lyd på bærbar.

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  lidia 4 år siden.
Oprettet af
lidia
Registreret bruger

Jeg har bærbar HP, som har virket fint, men nu lyder den rusten og dårligt. Man kan næsten ikke forstår hvad folk fortæller på webinar. Skal det udskiftes lydkort på bærbar ?

Mvh

Lidia

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Lidia

    Rent fysisk kan det ikke lade sig gøre at skifte lydkoret, for det er indbygget i den øvrige elektronik. Det er så muligt at tilslutte et nyt lydkort til USB-porten, hvad mange gør for at få bedre lydkvalitet.

    Men umiddelbart vil jeg foreslå noget enklere, og billigere: At opdatere driveren. Hvis du besøger denne side, kan du finde den rigtige driver til netop din HP-model:

    https://support.hp.com/dk-da/drivers/


    lidia
    Registreret bruger

      Hej,

      Tak for svar – desværre løste det ikke problem, heldigvis kan jeg høre med høretelefoner på bærbar eller det er ikke til at holde ud – så meget larmer det. Jeg har prøvet at installere det i flere omgange og undervejs fik jeg også info om adgang nægtet på:

      C:\SWSetup\SP48417\OEMSkin\Thumbs.dk

      Jeg kan ikke en gang huske hvad Windows har jeg og i hvilken version – og ikke en gang alle video kunne hjælpe. Jeg er næsten sikker at jeg har Windows 7 med 32 bit. Men kunne finde få min PC til at bekræfte det.

      Så hvis en eller anden har en ide, hvad kan man gøre, vil jeg gerne høre.

      Mvh

      Lidia

       

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Windows 7 – en gammel computer?

        Når det lyder godt nok med hovedtelefoner er det ikke lydkortet, der er problemet, det er højtalerne. Og det er ikke til at skifte – men det koster ikke meget at købe et lille sæt til at stille på skrivebordet. Selv billige sæt lyder bedre, end de indbyggede nogensinde har gjort – og investerer du lidt mere, kan du få rigtig fin lydkvalitet.


        lidia
        Registreret bruger

          Hej Henrik,

          Tak for det. Det lyder godt.

           

          Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.