Diktafon

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  jann1 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
jann1
Abonnent

Er der nogen, der har erfaring med digital diktafon. Jeg vil gerne irnterviewe gamle slægtninge, men vil gerne bruge en diktafon, hvor man kan overføre indholdet til en computer – fx som mp3 fil eller andet.

Jeg kan se på nettet at dikatofoner sagtens kan fås for under 300 kr. men jeg vil godt have noget, der kan overføres til computer. Er der nogen der kender et godt produkt, som ikke er for svært at anvende. Min gamle mor på 87 år siger, at hun godt selv vil indtale en masse.

Mvh.

Jann1


jann1
Abonnent

    Kære alle

    Jeg har ikke fået noget svar på mit spørgsmål i dette forum, men det er nok naturligt. Jeg har til gengæld fået masser af respons i Slægt og Data’s forum. Jeg vil godt i den anledning nævne denne forening for folk, der interesserer sig for slægtsforskning – også tekniske og IT-spørgsmål. Håber ikke at det lyder for meget af reklame.

    Tao
    Tao
    Supporter

      Hej Jann1,

      Måske har du fået respons nok på slægsforummet, men her kommer i hvert fald lidt information fra mig, selvom jeg ikke har erfaring med diktafoner.

      For det første må vi ikke anbefale konkrete hardwaremæssige produkter, da vi tester den slags ting i selve bladet, og her bliver alt testet grundigt og sammenlignet for at finde det bedste produkt – den slags resurser har vi naturligvis ikke i Spørg Os. Men med en hurtig søgning på http://www.EDBpriser.dk viser mig, at det er muligt at få diktafoner til under 300, men det er bestemt også muligt at få dyrere. Her kan du jo evt. læse bruger- og ekspertanmeldelser på internettet blot ved at google produktnavnet + anmeldelse.

      Hvis du har en smartphone er det oplagt at hente en app til denne, der fungerer som diktafon. Hvis du er interesseret i denne mulighed kan jeg hjælpe dig med at finde en app, bare skriv igen. Men måske er dette ikke en mulighed hvis din mor selv skal indtale.


      mikblak
      Registreret bruger

        Hej Jann1

        Jeg har købt en Sony diktafon (ICD-B500) for ca. 300 kr men den ka’ ik’ overføre vha. USB og dét mangler man (jeg overfører i realtime til PC’ens lydkort !)  – men er ellers af udmærket kvalitet. Jeg fandt én der ligner den til forveksling, men har USB på Pixmania til lige under 400 kr. Se billede.

        Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.