“Død” USB nøgle

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
Leo k. Nielsen
Medlem

Jeg satte min USB nøgle i min pc på sædvanlig vis og fik følgende meddelelse “Unknown device. Windows har stoppet enheden, da den har rapporteret fejl. (Kode 43). CHOK!!

Jeg har alle mine dokumenter m.v. der vedrører mit hverv som tillidsrepræsentant for mine kollegaer.

Er der noget, der kan gøres eller er alle data gået tabt?

Det eneste brugbare råd er at prøve i en anden computer. USB-nøgler har desværre en ubehagelig evne til at gå helt i baglås uden noget brugbart varsel, og der er ikke nogen fornuftig måde at reparere dem – beklager.


hgarne
Registreret bruger

     
     

     
     

     

    The solution for this problem is very simple. 
    Just unplug your PC power cable for 30 seconds (on laptop just remove battery for 30 seconds), and restart your PC again. This procedure help to my logitech USB mouse start working again. 

     

    My System SpecsSystem Spec  
    02-16-2010   #8
     

     

     
     

    usb error code 43

    after searching many sites i ran across one piece of info that made sense to me. I have a brand new computer with windows 7 64 bit. I installed a usb mouse and it worked great….for 2 weeks. then the dreaded unknown device error code 43. The advice that worked was simply to update my bios. Works like a charm now. We will see again in 2 weeks…. 
    Som det jo fremgår er det ikke noget jeg personligt har fundet på , men et råd er det da . Og oven i købet let at afprøve

    Interessant – og meget obskurt. Jeg opsummerer lige det centrale på dansk:

    1) Fjern strøm (på bærbare batteri) og lad computeren hvile 30 sekunder.

    Min kommentar:
    Det er værd at vide, at en computer ikke er helt slukket. Selv i ’slukket’ tilstande er der stadig  strøm på nogle af bundkortets komponenter, og det kan holde eventuelle fejlagtige tilstande i live. Men forslaget er ikke en egentlig løsning på problemet, der ligger i bundkortets programmer – dets firmware:

    2) Opdatér bundkortets firmware.

    Min kommentar:
    Ubetinget det bedste råd for at aflive mærkelige problemer som dette. Det er en teknisk procedure med en vis risiko for problemer, så husk sikkerhedskopien først. Den præcise fremgangsmåde er forskellig fra producent til producent. Opgradering af bundkortet bør følges op af:

    3) Installation af nye drivere til bundkort og USB-porte.

    Min kommentar:
    Disse drivere kan hentes på producentens hjemmeside. Det er en større operation, men ikke helt så teknisk som at opdatere firmware på bundkortet, og med betydeligt mere moderat risiko for fejl undervejs.

    Lad mig endelig høre, hvordan det går med at udrydde problemet.

    På Komputers cd nr. 10 er der et “lille” stykke software, der hedder “Mini tool power data recovery”. Der er ikke noget “lille” over det 🙂

    Dette stykke software klarede opgaven og reddede alle mine filer på USBnøglen!!

    Mini tool vil være i min samling herefter.

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.