Døde mus

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  nis1216852 10 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
dalbyjohn21577
Abonnent

Jeg har to trådløse mus af mærket Logitech M185 og M235, for en tre uger siden døde den ene pludselig, ok nyt batteri, men det hjalp ikke, ingen lys i det optiske og så er den jo død, og så nu her i dag skete det igen nøjagtigt på samme måde med den anden, surt.

Er nogen måde at få liv i kræne på, der ligger jo for 450.-kr mus der er ca et år gamle, og nej jeg har ikke bonnerne, normalt er der ikke det store hokus pokus med mus. 


nis1216852
Abonnent

    Hej.

    Jeg har selv haft 3 logitech mus som jeg måtte skrotte, efter de havde være på gulvet flere gange, forhandleren siger at det klarer de ikke  og derfor er defekte,  2 trådløs og en bluetooth har jeg kasseret.

    Og lidt dumt at spørge om, men det er selvfølgelig friske batterier du har brugt ? 

    Har du mon været så uheldig ??

    Har du forsøgt om de virker på en anden pc ? så ved du i det mindste om det er musen eller den pc du bruger dem på, der kan være noget galt med.

     


    dalbyjohn21577
    Abonnent

      Musene har ikke været på gulvet de døde medens der blev arbejdet med dem, de nye batteriet var direkte fra pakken, men når lyset under musen ikke tænder så nytter det ikke at flytte den så derfor er jeg lidt ærgelig og må droppe logitech fremover, jeg har ellers været meget tilfreds med deres mus.

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.