DVD skiver.

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Tips3 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
OleM
Medlem

Købt ny PC. Vil lave en film af billeder, og brænden det på en skive DVD, er ok, men når jeg vil afspilde den på en DVD afspiller, så skriver den, akn ikke kende den. Men kan godt afspilde skiven på en pc, men ikke dvd afspiller, hvorfor, kan nogen forklarer mig fvorfor.

Ole.


Tips3
Medlem

                    Mulig forklaring

    Du skal læse brugsanvisningen på din DVD afspiller, og der står hvilke fil formater din DVD maskine kan afspille = feks – nogle DVD maskiner kan ikke afspille jpeg fotto.      Men mulig perfekt løsning

    Sæt en computer til din fjernsyn, den kan det hele.

     


    OleM
    Medlem

      Tak for svaret, men det hjælper ikke mig, da det er andres pc-alle pc som ikke kan afspille skiven, dvd R+, det er også  RW+ skive. som om den ikke er afsluttet, ved det ikke. Den gamle pc, var der ikke problemer med, den ny, som er helt anderledes, fra XP til vindows 7. Det er noget med hvordan den skal brændes, tror jeg nok.

      Tak.   Ole m

      Det er ikke nok at brænde billederne ned på DVD, for en almindelig DVD-afspiller vil ikke genkende formatet og blot smide skiven ud.

      Brug i stedet et passende forfatterprogram, der omsætter billederne til det almindelige DVD-film format. For eksempel dette gratis DVDSlideshowGUI:

      http://download.videohelp.com/tin2tin

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.