Ekstern harddisk

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år siden.
Oprettet af
Md80
Medlem

Jeg har 2 stk ekstern harddiske, som jeg ikke kan koble op på min computer. Den kan tilsyneladne ikke “finde” dem. Jeg bruger dem ofte, så det er et ganske nyt problem der er opstået. Når jeg går ind i “Computer” kommer der ingen ikon på at de er i systemet.De er dog “på” på en eller anden måde, for når jeg checker i “Sikker fjernelse af hardware” så står der en anonym ” Fjern USB-lagerenhed nu”. Jeg kan ikke regne ud hvordan jeg får gang i dem igen, så jeg kan lave backups.

Mvh Peter Møller

Problemet kan være det ret enkle, at Windows ikke har tildelt noget drevbogstav til drevet, som derfor ikke opdages af Stifinder. 

Prøv at se på drevet med Windows’ Diskadministration:

1) Højreklik på Computer og vælg Administrer (se skærmskud).

2) Klik på Diskhåndtering. Det viser computerens drev i højre side.

I det andet skærmskud kan du se, hvordan det fremstår når et drev mangler drevbogstav. Højreklikker du på det, kan du vælge Skift drevbogstav og sti…, (se andet skærmskud) og derefter tildele drevet et bogstav (se tredje skærmskud). Det dukker så op i Stifinder et øjeblik efter.

 

Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.