Ekstern harddisk er usynlig

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
Andreas Lemcke
Medlem

Hejsa

Jeg havde anskaffet mig en Verbatim Store n Go 500 GB bærbar harddisk som skulle optage programmer fra mit nye fjernsyn. I den sammenhæng formaterede Panasonic fjernsynet harddisken. Det viste sig så, at jeg burde have købt en anden harddisk med separat strømforsyning.

Jeg har nu imidlertid tænkt mig at bruge Verbatim harddisken til at lave et image af min komputer med programmet Macrium Reflect, som jeg fik med Kfa 8/2011.

Desværre kan min PC (styresystem Vista) ikke se harddisken. Hvad kan jeg gøre? Jeg går ud fra at harddisken måske kan formateres på ny, men hvordan gør jeg det, når PC’en ikke engang viser den? Jeg har prøvet forskellige USB porte på komputeren og også være inde i diskhåndtering for at navngive sti, dog uden held.

Mvh

Andreas

Er disken synlig i Diskhåndtering?

Hvis den er, vil jeg anbefale at fjerne eventuelle partitioner, oprette en ny, og formattere den. Samt naturligvis sørge for, at den får et drevbogstav.

Hvis ikke, er der problemer med enheden. Har den et USB-kabel med to stik? Husk at tilslutte dem begge for at være sikker på, at disken får strøm nok.

Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.