Ekstern HD er meget langsom

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  guldberg75 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
Blomsterpigens
Medlem

Jeg har en 2 TB WD harddisk, hvor jeg har overført en del billeder, video optagelser fra digitalkameraer og dokumenter. I alt er der 1,56 TB ledig. Men den arbejder så langsom, at når jeg prøver at se selv et kort videopklip på kun 6,17 MB så hakker det. Kan det have noget at gøre med at jeg har fået en del rod på min bærbare som kører med Windows7? Jeg er ved at tømme den så jeg kan formatere den, men tør nu ikke overføre alle mine videoer til WD harddisken, fordi jeg er banger for, at de bliver ødelagt. Sommetider vil den ikke lukke ned, når jeg prøver at fjerne den på ikonet med flytbare medier, og så vil min pc ikke slukke, så jeg må lukke fysisk på knappen.


guldberg75
Medlem

    Pu ha, der kan jo være en helt masse i vejen. Men det lyder som om din pc er blevet lidt tung i det, og det er det der er problemet.

    http://www.piriform.com/CCLEANER er et rigtigt godt program – men husk ikke at fjerne cookies med mindre du altså vil det. Det vigtigste er scan af reg databasen og system filer.

    Prøv også en defrag.

    Du kan også lige hurtigt prøve CTRL+ALT+DEL og aktiver fanebladet ydeevne, nå ja i windows 7 er det måske lidt anderledes, men burde ikke være meget anderledes. Når du ikke bruger din computer til noget burde den ikke bruge din processor mere end 1%. Kig evt også i listen over hvilke processor der kører, og skriv de 4-5 største af dem ned og svar tilbage med dem hvis du stadig har brug for hjælp.

    Kan du prøve at teste harddisken på en anden computer?

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.