En eller to HDD’er?

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  zuenonentu 10 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
zuenonentu
Abonnent

Hej

 

Jeg har købt en Fujistsu Amilo Xi 3670 for nogle år siden, så drevene er ved at være fyldt op, selvom den bliver renset af Wise Care 365 Free og jeg sletter ikke relevante data (musik, film, spil osv.) fra den. Jeg kiggede på undersiden af den, og så der er markeret “HDD1” og “HDD2” på to plastik’låg’. Betyder det at den i praksis skulle have plads til to Harddiske? I følge Speccy (fra Piriform) har den kun en HDD i, hvilket så vil mene at jeg kan udvide dens lagerplads ved at købe en ekstra harddisk, hvilket jo vil hjælpe betydeligt hvis jeg køber 500+ GB. Jeg har kigget rundt på Fujitsus hjemmeside, men jeg synes ikke jeg kan finde information om hvor mange HDD’er den har plads til, så håber I kan hjælpe lidt mere.

Endvidere er gummifødderne nedenunder faldet af, så er det muligt at få nogle nye på nogen måde? Indtil videre bruger jeg diverse ting til at hæve den så kølingen stadig fungerer.

Link til computer: http://komputer.dk/test/computere/fujitsu-amilo-xi-3670

 

Mvh

Jannik


zuenonentu
Abonnent

    Jeg har nu haft åbnet computeren nedenunder, og ja. Den har plads til to harddiske, der sidder kun en hdd i som speccy siger.

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.