Envivo Mini Diasscanner

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  FR 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
FR
Medlem

Jeg kan ikke få overført de indskannede billeder til biblioteket på harddisken. Skannerdriveren er OVT og jeg bruger Photo Impression 6. Begge fulgte med skanneren. Den har virket tidligere – omend meget langsomt; men nu låser den computeren. Joblisten fortæller at programmerne ikke svarer og processorforbrug går i 100%. Jeg kører XP med Pentium 4 2,8 GHz og 1 GB Ram. Hvad kan problemet være?

 


FR
Medlem

    Jeg har prøvet at afinstallere og geninstallere både driver og program. Men det hjalp ikke.

    jan larsen
    jan larsen
    Supporter

      Sådan en scanner (uden at kende til denne præcist) vil sandsynligvis have brug for en del mere ram end den ene du kan tilbyde – og xp skal jo også bruge noget af den – så det kan godt være en forklaring på at den kører meget langsomt. Det er også af vigtigt at den er tilsluttet en usb2 port hvis du skal have noget fornuftigt ud af den. Muligvis ligger dine problemer ét af de 2 steder (eller begge) jeg nævner.

      Photoprogrammet der medfølger er sikkert også glad for lidt mere ram – de fleste photprogrammer er ret resourcekrævende hvis de skal fungere ordentligt og hvis din pc tilligemed måske er underbestykket på grafikdelen (måske bruger du den indbyggede grafik på bundkortet) vil du til stadighed løbe ind i langsom afvikling.


      FR
      Medlem

        Jeg bruger usb2 port og har 1 GB ram installeret. Burde det ikke kunne gøre det?

         

        Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.