Extern Harddisk

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 6 stemmer og blev senest opdateret af  Anonym 12 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
Larenborg
Medlem

Hej Jeg har en extern harddisk på 1 T som jeg bruger til back up, men pludselig kan kan pc.eren ikke længere finde min harddisk, heller ikke hvis jeg går ind under punktet. cumputer.

jeg har winsows 7 som styresystem.

håber nogle kan hjælpe mig:)

 


Anonym

    Hej

    Prøv at sætte den til en anden usb port.

    Mvh

    Jeg har oplevet eksakt det samme. Jeg har skiftet USB-port og jeg har prøvet med en anden HDD og med en Kingston usb-nøgle. Når jeg slutter det til, kommer lyden fra PC’en, men du kan ikke se drevet på stifinder. Nogle gange er Kingston kommet på, men når jeg vil overføre data, går der et minut, så kan PC’en pludselig ikke se, at nøglen er koblet til. Jeg tror, at det kan have noget at gøre med SP1 til Windows 7, men selv om jeg gik tilbage i systemgendannelse, ændrede det ikke på noget.
    Mit backup program kan selvfølgelig heller ikke se drevene. Hvad gør man?
    Mvh Erling


    Larenborg
    Medlem

      Hej Claus

      har prøvet at skrifte usb port. men det ændre desværre ikke på situationen, men for svaret

      Hilsen

       

      René


      peerkook
      Abonnent

        jeg har det samme problem, har prøvet alle de her nævnte forslag, samt fået byttet en ekstern harddisk, men lige fedt. samtidig vil min pc ikke anvende automatisk afspilning. windows fejlfinding er prøvet, ligesom alle løsnings forslag.jeg mener at det er sket i forbindelse med opgrasering fra vista tim w7, som ellers lykkedes uden problemer. 

        mvh

        Mon drevet mangler at få tildelt et drevbogstav?

        Prøv at gå ind i Computeradministration og derunder Diskhåndtering. Der skal det eksterne drev være synligt (ellers er der et hardware-problem). Her vil det formodentlig vise sig, at partitionen på det eksterne drev ikke har noget drevbogstav tildelt. Højreklik på partitionen for at give den et drevbogstav (se også vedlagte skærmskud).


        cb
        Medlem

          … En mulighed kunne også være, at du genstarter din pc:)

          Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.