extern harddisk

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år siden.
Oprettet af
Inge Marie
Medlem

Min externe harddisk siger pludselig den skal formateres før jeg kan åbne den?

Hvorfor gør den det?

Har forsøgt at reparere med EASUS Partition recovery free fra CD’en i blad 1-12 uden det er lykkedes. Når jeg kommer til punkt 2 og skal vinge af i ” search unallocated space” kan jeg ikke dette da den ikke er aktiv, kan det være årsagen?

Hvad kan jeg gøre?

 

Det lyder som om filsystemet er gået i smadder uden at partitionen som sådan er væk. 

Der kan ting gå galt på omkring 100 forskellige måder, så jeg vil foreslå, at du først redder de vigtige filer fra harddisken med Recuva, som ligger på samme CD. Hvis du derved får fat i alle dine filer, kan du følge Windows’ forslag og formattere disken.

Derefter vil jeg anbefale bruge Windows’ funktion til at gennemsøge harddisken for fejl. Problemet har en årsag, og hvis årsagen er en svigtende harddisk, bør du ikke betro den dine data igen.


Inge Marie
Medlem

    Tak til Henrik. Nu har jeg fundet filerne, MEN  får beskeden at de er overskrevet og kan ikke gendannes. Kan je gøre noget??

    Jeg vil tro, at du ikke har fundet alle filer, og at de fundne filer faktisk er slettede og overskrevne filer, hvor der ikke er så meget at komme efter. 

    Men her kommer en vigtig finte:

    Recuva leder som standard efter filer, der er slettet. I din situation skal du prikke til programmet, så det også leder efter ikke-slettede filer – se vedlagte skærmskud af programmets indstillinger. Det skulle bringe langt flere filer for dagen, og ikke mindst filer i en bedre tilstand.

    Prøv det, og lad mig meget gerne høre, hvordan det går.


    kaj abildgaard
    Abonnent

      Åbenbart et problem som af og til dukker op uden at det kan løses.

      mvh

      Kaj Abildgaard

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.