Fastholdelse af indstilling for mus

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Hans-Ulrik Nielsen 1 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Hans-Ulrik Nielsen
Abonnent

Har en Logitech-mus koblet til min computer med Windows 10.

Hver gang computeren har været slukket, forsvinder den funktion ved musen, hvor man med tryk på hjulet kan gå sideværts i et excelark, og man skal markere funktionen på ny i indstillinger.

Hvorledes fastholdes funktionen?

Hans-Ulrik Nielsen

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

  Hej Hans-Ulrik

  Det lyder til, at indstillingen ikke bliver korrekt gemt, hvilket der kan være flere årsager til.

  Til at starte med, har jeg brug for at vide, hvor du slår funktionen til: Er det i Excel-instillingerne, eller er det i et program, der fulgte med musen?

  Funktionen genetablerer jeg ved under “Windows-indstillinger” at gå ind i “Enheder” og videre til “mus og touchplade” og “yderligere museindstillinger” under “relaterede indstillinger”. Her vælger jeg “Logitech HID-compliant Mouse” i “Hard ware”, og trykker på “SetPoint-indstillinger”. Nu fremkommer der et billede af musen, hvor man kan redigerer indstillingerne, men jeg ændrer ikke på indstillinger, men trykker kun på tasten “Anvend” og “OK”, og musen virker nu som ønsket, indtil næste gang hvor computeren har været slukket.

  H-U Nielsen

   

  Christian Bugge
  Christian Bugge
  Registreret bruger

   Hej igen

   Vi kan muligvis løse problemet ved at installere driver/software fra Logitech. Hvis du oplyser mig, præcis hvilken mus du har, kan jeg prøve at undersøge mulighederne. Modelnavn/nummer står på musens underside.

   Logitech M705

   Christian Bugge
   Christian Bugge
   Registreret bruger

    Prøv at installere softwaren her, og se om det  gør en forskel: http://support.logitech.com/da_dk/product/marathon-mouse-m705/downloads

    Tak for hjælpen, men det lykkedes ej heller med installation af denne software.

    Jeg har måttet overgive computer og mus til en professionel supporter. Jeg vil gerne, om jeg kunne berette om, hvad fejlen var, men jeg forstod det ikke. Det fungerer nu, og supporteren afsluttede med at sige, at nu havde han lært noget nyt.

    Venlig hilsen

    Hans-Ulrik Nielsen

     

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg