Flytning af software til ny PC

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Randi Andersen
Medlem

Hvilken tybe ledning skalbruges til at overflytte softvære fra ny Windows7 HP PC til ny PC med Windows7 Professionel. Hvad hedder sådan en ledning og hvilke stik SKAL der være på div. PCer. Er det samme tybe ledning uanset hvilken Windows der skal flyttes.

Kunne godt tænke mig en artikkel i Komputer for alle der beskriver udførligt også med billeder af stik og ledninger, hvordan man gør, hvad der reelt kan flyttes, og hvilket udstyr der er nødvendigt.

Venligst Buch

 

Tao
Tao
Supporter

    Ved ikke helt om jeg har forstået dit spørgsmål rigtigt, men nu prøver jeg.

    Hvis du vil flytte software (altså programmer osv.) kan det ikke gøres på beskrevne måde. Softwaren skal geninstalleres vha. cd’er (dem der fulgte med, da du købte programmet eller fra Komputer for alles cd’er).

    Dine programmer burde både kunne køre på din Windows 7 Home Premium og din Windows 7 Professional.

    Hvis du tænker på overflytning af hardware (altså harddisk, processor osv.) kan du evt. bruge nogle af vores video- og billedeguides, som kan findes på tidligere cd’er og vha. dette link: http://komputer.dk/hardware

    Det er IKKE sådan det skal forstås. Programmer ved jeg godt skal genindstaleres. Det er det der hedder let at overfører, fra en komputer til en anden. Billeder, dokumenter og andet. Så langt så godt, men hvilken tybe ledning skal der bruges, (jeg skal jo købe den rigtige) hvad hedder det ? Det hele forudsætter så også at jeg ved hvilke “huller” jeg skal stikke ledningen ind i. Hvis der mangler bare 1 af tingene kan det jo ikke lade sig gøre.:)

    Venligst Buch

     

    Hvis de begge sidder i et netværk, har du allerede den nødvendige ledning (uanset den måtte være trådløs 🙂

    Du skal blot dele de relevante mapper fra den gamle computer på netværket. Så kan du se dem fra din nye computer, og kopiere alle dine filer over ad den vej. Det går mindst lige så hurtigt som f.eks. de USB-kabler, man også kan købe til at flytte filer.

    Hvorfor svarer i altid som om man ved ting i forvejen. De er IKKE begge tilsluttet netværk samtidig.

    Du skal blot dele de relevante mapper fra den gamle computer på netværket, ja tak, men hvilket netværk.

    Som i beskriver det går det efterhånden op for mig at jeg “bare” kan bruge en USB nøgle eller ekstern harddisk.

    Er der korekt forstået ??

    Buch

    Ja, du kan uden problemer bruge en USB-nøgle (mindre kapacitet) eller en ekstern harddisk (masser af kapacitet).

    Når jeg fremhæver hjemmenetværket er det fordi de fleste hjemmebrugere allerede har en trådløs router, som bruges til at dele internetforbindelsen mellem et par computere og eventuelt en gæst. Et netværk er den nemmeste løsning, hvis man også skal flytte en masse filer.

    Den eksterne harddisk (en terabyte koster ikke meget i dag) har også den fordel, at den er meget velegnet som medie til sikkerhedskopiering fremover.

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.