fra DV til PC

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år siden.
Oprettet af
madsline
Medlem

Hej!

jeg har fået en anden computer men med samme Vista som min gamle. Problemet er nu at jeg ikke kan overføre mine film fra mit digitale camera Sony DCR-HC23E til Windows Movie Maker. Jeg har ellers gode erfaringer fra min gamle PC. Den viser det billede jeg medsender, når jeg vil importere fra Videocamera. Hvad betyder Komtatibel? Hvad gør jeg fremadrettet.

Madsline

Dit kamera bruger MiniDV-film, og du overfører formodentlig via Firewire (IEEE 1394, iLink). Hvis din nye computer også har Firewire port, kan du bruge det enkle men meget effektive WinDV til formålet:

http://www.videohelp.com/tools/WinDV

Det vil gemme filerne på harddisken i højeste kvalitet, hvorefter du kan tage dem ind i et videoredigeringsprogram. 

Det gamle program har åbenbart alvorlige problemer med de nye udgaver af Windows (‘Kompatibilitet’ betyder ‘forenelighed’), der er desværre ikke umiddelbart noget at gøre for at få det til at fungere på den nye computer. Du får brug for et andet program at redigere med, f.eks. Windows Movie Maker -eller et af de mange udmærkede shareware programmer, der findes.

Jeg har i øvrigt selv et lignende kamera. Det giver bedre billedkvalitet end mange moderne kameraer, specielt hvad angår farver. Pas godt på dit 🙂

Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.