Fra PC udstyr til TV

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
jann1
Abonnent

Jeg vil gerne kunne se billeder på mit TV. I den forbindelse har jeg to måder, jeg gerne vil have til at fungere.

1. Jeg har fået en multimedieafspiller, der kan forbinde USB ogSD-kamerakort til TV. Den er udstyret med hvidt og rødt audiostik samt gult videostik. Problemet er, at mit TV er for nyt og smart til gult stik. Det har i stedet 3 stik kaldet Y, PB oh PR. Bruger man et af disse med det gule stik fra multimedieafspilleren, får man billeder i sort/hvidt. Kan man få en adapter, der kan konvertere gult stik til de 3 andre?

2. Alternativt kan man måske forbinde en bærbar komputer direkte. Jeg har en bærbar, der har et såkaldt HDMI-stik. Kan det bruges? Der er også noget, der hedder HDMI på TV’et.

Jeg vil gerne have begge muligheder til at fungere.

mvh. jann1

tips
tips
Registreret bruger

                Spørgsmål nr. 1

    Kan du ikke købe en kabel der er en overgang med scarstik i den ene ende og de 3 phonostik i den anden ende, jeg har da en sådan kabel på lager.

    Jeg tipse da helt bestemt på at din fjernsyn har 1 eller flere scarstik.

                Spørgsmål nr. 2

    I det tilfælde at både computer og fjernsyn har HDMI stik, ja så mangler du jo kun en HDMI kabel så at du kan forbinde dem, og så burde det jo virke.

                Advarsel nr. 1

    Pas på at du ikke kommer i med en kabelrøver, der er nogle steder at kabler til fjernsyn og computer er temmelig kostbare, så se dig godt for.

     

     


    jann1
    Abonnent

      Tak for svaret

      Nu skal jeg lige prøve mulighederne. Så vender jeg tilbage. Jeg kommer i tanker om, at min DVD anvender HDMI-stik, så jeg kan jo prøve kablet til DVD’en, før jeg køber et nyt og dyrt. Jeg håber ikke at de er 10 meter lange som det, jeg har i forvejen.

      Det med Scar-stikket havde jeg ikke tænkt på, så det vil jeg også prøve.

      Jeg vender tilbage, når problemet er løst.

      jann1

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Hold dig til HDMI når det nu findes på både pc og tv – det giver klart det bedste billede i forhold til scart med diverse omformere.

        Køb det f.eks. i Harald Nyborg eller Jemogfix – der er prisen under det halve af det du skal give i computershoppen. 1m fås for under en halvtredser og 5m for langt under en hund.


        jann1
        Abonnent

          Kære alle

          Tak for svarene Komputer for alle’s svar om Jemogfix som billigt sted var fint. Og svaret med scar stik er det, der passer til min medieafspiller.

          Jeg vil nok bruge HDMI-computerløsningen i fremtiden.

          Jeg synes at forlaget burde holde sig for gode til at give forældede medieafspillere i gave til abbonenter. Jrg har mere glæde af et HDMI-kabel end en medieafspiller med forældet tilslutning.

          Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.