Grafikkort

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
kebe99
Abonnent

Hej, min PC siger mit grafikkort skal udskiftes. Kan jeg stole på dette? Har ganske vist haft en del problemer, men er ikke sikker på at det er det der er problemet.

a) Hvilket grafikkort skal jeg i givet fald vælge?

b) Er jeg bedre stillet ved at købe en anden PC?

Investeringen jo noget anderledes i forhold til blot at købe et nyt grafikkort. Omvendt er min PC ikke ny og andre ting kan være modne til udskiftning snart.

Min nuværende PC er 6 år gl. 

Jeg bruger den til alt dok., billeder, spil mm (Ikke de store krævende 3D-spil bare alm. småspil og evt. spil a la de “gamle” Stronghold, AOE o.lign., men vil gerne kunne se en film også), min skærm er 1280×1024, mit nuværende (gl) grafikkort er et Geforce 9500 GS, som har virket fint for mig.

Mvh kebe

Tao
Tao
Supporter

    Hej,

    Vil du sende mig et skærmbillede af, at du bliver bedt om at udskifte dit grafikkort?

    En stationær computer giver dig netop mulighed for at udskifte hardware en af gangen, men dette kan også hurtigt blive en bekostelig affære. Jeg kan dog ikke give dig specifikke hardwareråd herfra, så jeg vil anbefale dig at forhøre dig i en elektronikforretning (mere specialiseret end eksempelvis Elgiganten). Disse kan hurtigt fortællle dig om den anden hardware, der sidder i din PC også skal skiftes i løbet af den næste tid.

    Ked af ikke at kunne give dig et mere udførlig svar!


    kebe99
    Abonnent

      Hej igen,

      Den kørte en selvtest efter eget initiativ, hvorefter beskeden dukkede op. Jeg har ikke et skærmbillede og kan heller ikke lave et da jeg ikke ved hvilken test der kørte.

       

      mvh kebe

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej,

        Hvis ikke du oplever problemer med ydelsen på din PC eller påny modtaget beskeder om nødvendigheden af en grafikkortudskiftning, så synes jeg du skal lade være at gøre noget.

        I initialspørgsmålet beskriver du, at du har oplevet en del problemer med computeren – jeg ved ikke hvad disse problemer specifikt omhandler. Men som sagt kan jeg desværre ikke give dig specifikke hardwareråd, hvorfor jeg vil anbefale dig at forhøre dig hos en specialiseret computerforhandler.

        Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.