Hjælp til valg af NAS drev.

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 7 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
SRN-Nielsen
Medlem

Jeg har lige købt en Western Digital My Cloud Mirror 6TB. Jeg valgte den fordi jeg troede, at en anden generations My Cloud var den bedste løsning.
En person som skulle have hjulpet mig lidt med opsætningen af NAS drevet, fortalte at dette drev da var alt for stor til mit forbrug. Mit ønske er at kunne gøre back up for af computer, smartphone, at have en sikkert billedlager samt min musiksamling.
I stedet skulle jeg overveje, at købe den lidt ældre My Cloud og blot vælge en model med enten 2 eller 3 TB NAS harddisk. Det skulle være rigeligt. Er det korrekt?
Kan jeg med en Western Digital My Cloud tilføje min musiksamling fra ITunes? Eller kan det ikke arbejde sammen.
I tilfælde, at i ikke anbefaler jeg vælger en NAS drev til back up og musiksamling er der så en bedre løsning.
Hvad med sikkerheden og et NAS drev? Er der større sikkerhedsrisiko for udbudte gæster på sit netværk, hvis jeg benytter et NAS drev?
Jeg håber, på et par gode råd.

Mvh

SRN

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    6TB er i hvert fald utrolig meget plads. Du kan sandsynligvis klare dig med 1 eller 2, mne det afhænger selvfølgelig af præcis, hvor meget data du har.

    WD My Cloud 2TB WDBCTL0020HWT er en mulighed: http://www.edbpriser.dk/nas-server/wd-my-cloud-wdbctl0020hwt-id-7627942.aspx

    Både WD’s medfølgende software og anden backup som EaseUS Todo backup kan bruges til at lave backup af iTunes biblioteket.

    En NAS er naturligvis sårbar over for materiel skade og tyveri.

    Hvis routeren ikke er sat op til at sende trafik på en bestemt port videre til NAS’en (via NAT), er det svært for en udefrakommende at få kontakt med den.

    Firmware og software til NAS’er kan lige som alle andre systemer indeholde fejl og sikkerhedshuller, men det er ikke noget stor bekymring i forbindelse med NAS’er.

    For at undgå at uvedkommende skaffer sig adgang til data kan man bruge stærke adgangskoder og eventuelt kryptering.


    chevorlet
    Registreret bruger

      På mit arbejde har vi købt en Synology disk station DS216.

      https://www.synology.com/da-dk/

      Den super nem at sætte op, har prøvet at sætte en mycloud op, synes det var lidt bøvlet

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.