Internetadgang trådløs

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
webtrold
Medlem

Hej, jeg har trådløst internet hvor min ene pc sagtens kan komme på internettet, men den anden kan ikke. Derfor tror jeg at opsætningen et eller andet sted er forkert, men jeg ved ikke hvor jeg skal lede. Jeg får følgende fejl i netværksdianostik:

der kunne ikke hentes proxyindstillinger vha mekanismens til automatisk proxykonfiguration

og

konfigurationsuoverensstemmelse

Jeg har forsøgt at slette netværk og genfinde det, men det hjalp ikke.

Jeg vedhæfter starten på netværksdiagnosticering.

På forhånd mange tak for hjælpen.

De bedste hilsner

Anita

Normalt skal man ikke indstille en proxy, det er et levn fra meget gamle dage, rent netværksmæssigt. Hvis din forbindelse er sat til at bruge proxy, skal det slås fra.

Men mere generelt vil jeg faktisk foreslå at fjerne de gemte indstillinger for det trådløse netværk (se vedlagte skærmskud). Det får Windows til at glemme indstillingerne og hente dem igen fra routeren, og kan få mange sære problemer til at forsvinde. Du skal lige angive adgangskoden igen.

Ligger problemet ikke der, vil jeg meget gerne se detaljer fra Netværksdiagnosticering.


webtrold
Medlem

    Hej igen – og tak for hurtig respons.

    Jeg prøvede at fjerne netværk og starte det igen – det hjalp desværre ikke, så jeg vedhæfter 1 netværksdiagnosticering – håber det giver svaret. Alternativt kan jeg måske formatere harddisken – så må den vel komme tilbage til det oprindelige?

    De bedste hilsner

    Anita

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.