Lyd via bluetooth

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  helga57knudsen 3 år, 1 måned siden.
Oprettet af
helga57knudsen
Abonnent

Warning: strpos(): Empty needle in /home/forge/forum.komputer.dk/public/content/plugins/amazon-s3-and-cloudfront/classes/as3cf-plugin-compatibility.php on line 906

Jeg har et headset, der bruges via bluetooth, men efter at have taget det fra for i stedet at bruge en højtaler med ledning samt jeg har også en jabra Pro headset, hvor basen har usb stik, begge dele fungerer fint. Nu prøver jeg igen at gå over til headsettet, men det lykkes mig slet ikke at få lyd igennem. Det står inde i indstillinger under bluetooth enheder, men jeg kan ikke vælge det under lydenheder.

Under bluetooth ikonet er  linjen “Tillad at enhed opretter forbindelse” gråmarkeret. Det er Chrusher Wireless

Hvad gør jeg galt, når jeg ikke bare lige kan skifte?

Hilsen Helga Knudsen

Vedhæftede filer:
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Helga

    Jeg har mødt samme drilleri med mit udmærkede Denon headset. Min løsning har været at fjerne det fra Bluetooth-enhederne og tilføje det igen.

    Det er naturligvis ikke holdbart på lang sigt. Så hvis det ikke får tingene til at fungere, som de skal, går jeg gerne dybere i sagen.


    helga57knudsen
    Abonnent

      Jeg har prøvet at fjerne og tilkoble adskillige gange uden held. Jeg kommer i tanker om at det startede, da jeg prøvede med den ledning, der fulgte med, hvor der også er mikrofon i samt mulighed for at skifte track. Nu når jeg sætter ledningen i, så virker headsettet, og det er faktisk lige meget om den er parret eller ej, men så er det jo ikke trådløst mere. Jeg fandt en lille vejledning om det kunne nulstilles efter parring ved at trykke på + og – samtidig, men det hjalp heller ikke.

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.