Micro SD Film på Android tablet

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
inges
Registreret bruger

Hej Komputer for Alle.

Jeg har et problem med at afspille film fra micro sd kort på min android tablet , selvom filmene er i avi format som den skulle kunne ifølge de forskellige afspillere. Det sjove er at 2 film i avi format godt kan afspilles fra sd kort , medens andre i avi format kun kan afspilles fra usb, jeg har prøvet mange forskellige afspillere, for at se om der var nogle der kunne afspille alle fra sd kort ,SD er formateret i fat32.

M.V.H   Inge Svendsen

Hvilken tablet er det præcist, du har?

Der er et hav af variationsmuligheder her, både i Android-modellerne og AVI-filerne. Først vil jeg foreslå at undersøge, hvilken codec de problematiske AVI-filer er oprettet med, det kan du bruge dette program til i Windows:

http://www.free-codecs.com/download/gspot.htm

Derefter gælder det om at finde ud af, om din videoafspiller har den rette codec. Du kan prøve et par alternative afspillere, f.eks. MoboPlayer eller VLC, der har et velfortjent ry for at spille alt mellem himmel og jord:

http://www.videolan.org/vlc/download-android.html

Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.