Mistet CD og DVD drev

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
k.kristiansen575042
Abonnent

Efter oprydning  i registreringsdatabasen med programmet Advanced Registry Doctor Pro 9.4, er mine drev forsvundet, og der kan ikke læses fra dem. De bliver ikke vist i enhedshåndtering, men er vist i bios og vises på skærmen under opstart.

Kan nogen hjælpe mig med at finde drevene igen?

Styresystem win.7 64 bit.

Mvh. Kaj Kristiansen

Forsvundne CD/DVD-drev er et hyppigt problem i Windows. Microsoft har beskrevet forskellige årsager til det i denne artikel (på dansk):

http://support.microsoft.com/kb/982116

Der er også et “FixIt” program, der løser de mest almindelige problemer automatisk.

Ingen af ovenstående svar løste problemet.

Mvh. kristiansen.

Så prøv noget helt andet:

Tag CD-drevet fra, inden du tænder for computeren. Tænd så for den, og lad den opdage, at der ikke er noget drev. Sluk for den igen, tilslut drevet (gerne på et andet stik end før), og tænd igen. Det skulle gerne få den til at se drevet igen.

tips
tips
Registreret bruger

    Microsoft anbefaler at man aldrig lave oprydning i registreringsdatabasen, da det jo næsten ingenting fylder på harddisken, og at det nærmest ikke har nogen betydning, og hvis at computeren bliver lidt hurtiger, ja så påstår microsoft at forskellen nærmest er minnimal, eller ingen forskel.

     

     

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.