Netkort

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
Anonym

Hej! Jeg har en Lenovo Thinkpad Edge model 0319-2CG og har førsøgt at installere et nyt netkort med dual band. Efter installationen har jeg prøvet at boote, men computere fortæller at det er et uautoriseret kort og jeg skal fjerne det. Det kan da ikke være rigtigt ( det er et Intel Centrino advandced 6205 ) skal jeg geninstallere bios eller har I en bedre ide til at computeren accepterer kortet.

Lad det være sagt med det samme – det her er hardcore.

Problemet er specifikt for Lenovo (jeg har faktisk sat samme netkort i min ASUS), der er programmeret til kun at acceptere bestemte netkort. Mange andre har oplevet det samme, at Lenovo-computere nægter at arbejde med andre netkort end de få, Lenovo har certificeret, hvilket bestemt ikke er meningen med at have et standardiseret udvidelsesstik.

Der er meget mere om problemet her:

http://www.thinkwiki.org/wiki/Problem_with_unauthorized_MiniPCI_network_card

Siden foreslår også forskellige løsninger, med forskellige grader af risiko for at ting går galt. Det kan gå ud over garantien på din ThinkPad at bruge nogle af dem, og over computeren selv – det er på eget ansvar, hvis du bruger nogle af de foreslåede løsninger. Som de skriver på siden:

It is dangerous to mess with your BIOS, you can easily make your machine unbootable. Proceed with caution!

Så er det vist skåret ud i pap 🙂

Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.