Overvågning

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år siden.
Oprettet af
June
Medlem

Hej Komputer for alle,

I har i 2008 testet et D-Link SecuriCam DCS-950G. Nogle af funktionerne er interessante bl.a. at den kan gemme billeder på en NAS. Desværre fremgår det, at opsætning af bevægelsesføleren ramte I en del problemer og opgav til sidst pga. dårlig software.

Der er løbet en del vand gennem bækken siden 2008, og teknikken er forhåbentlig blevet bedre. Har i kendskab til et kamera der har samme funktioner, og kan opsættes af en ikke superbruger.

Med venlig hilsen

 

Kristian Pedersen

Hej Kristian

Der er sket virkelig meget på det felt de seneste år, og udvalget af kameraer er enormt. I den lidt dyrere ende er fx dette af god kvalitet:

http://komputer.dk/test/kameraer/y-cam-black-s

Skal det være billigere, bliver udvalget større, og jeg kan ikke anbefale en bestemt model. Her er et eksempel på, hvor mange der findes:

http://www.hardware-store.dk/index.php?page=all&act=viewCat&catId=108

I dag bruger man som regel at sætte det direkte til lokaltnettet, enten med kabler eller trådløst, hvorefter forskellige programmer kan trække billeder og video fra det. Med lidt snilde kan man endda sætte mobiltelefonen op til at vise billederne, så man kan følge med overalt, blot man har en internetforbindelse.

Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.