Pinnacle studio 15

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
leif jacobsen
Abonnent

Hej Henrik.
Angående ingen billed i import vinduet .Jeg bruger Windows 7.kan det have noget at gøre med at min hhd er en ssd.
Den bruges kun til pinnacle.
Med venlig hilsen.
Leif Jacobsen.

Leif, jeg må bede dig om at følge op i det oprindelige spørgsmål, ellers bliver det ikke til at holde rede på detaljerne.

At du har SSD (det kan jeg kun anbefale) har dog ikke noget med problemet at gøre, det ligger snarere omkring grafikkortets driver.


leif jacobsen
Abonnent

    Hej Henrik.

    Nej jeg har stadig ingen billed på import skærmen.Jeg har den sidste driver til grafikkortet instaleret.OBS Jeg skrev studio 15 men det er 16.Der er billed på i studio 15. Men da jeg prøver studio 16 inden køb så vil jeg gerne hvis der er problemer med 16 have dem løst inden køb.

    OK med version 15 vs. 16.

    Mit gæt er, at det rammer et problem i driveren til grafikkortet. Jeg foreslår:

    1) Hent og installér nyeste driver til grafikkortet.

    2) Løser det ikke problemet, kan du sænke accelerationen på videokortet, det kan få den slags problemet til at gå i sig selv. Det gør du via Kontrolpanel / SkærmindstillingerAvancerede indstillinger, se første skærmskud.

    Her finder du et faneblad Fejlfinding, der på de fleste grafikkort (dog ikke i denne computer) giver mulighed for at sænke accelerationen. Det tvinger driveren til at bruge langsommere men sikrere metode – og kan bringe billedet tilbage i Pinnacle.


    leif jacobsen
    Abonnent

      Hej Henrik.

      Ja det virkede med den sidste oplysning og da jeg opgraderede min driver til mit ene grafikkort intel HD graphics family så kom der billed på import vinduet i studio ,men samtidig mistede jeg mit andet grafikkort radeon (TM) HD 6470M. Når jeg går til enhedshåndtering så er det markeret med en gul trekant og kan ikke instaleres hvad gør man nu. OBS nu hedder mit intel graphicskort pludselig intel HD graphics 3000 efter opgraderingen

      Med venlig hilsen.

      Leif Jacobsen. 

      Aha, din computer har dobbelt grafikkort. Det er en lidt kompliceret situation.

      Først: Fint med Intel-driveren, og HD 3000 er et af de bedste integrerede grafikkort, kun overgået af det nyere HD 4000, der har endnu bedre 3D-ydelse.

      Og netop 3D-ydelsen er den afgørende forskel her. Hvis du ikke har brug for den ekstra 3D-ydelse fra Radeon grafikkortet, kan du egentlig ignorere advarslen og blive ved med at bruge den integrede Intel-løsning.

      Alternativt, hvis du vil have Radeon-kortet i drift igen, skal du først fjerne det helt fra computeren via Enhedshåndtering, og samtidig have den nyeste driver ved hånden. Ved næste genstart vil Windows så finde grafikkortet (det er bedst at have computeren sat til strøm), og spørge efter en driver. Så installerer du den nyeste driver.

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.