Problem med hardiskkabinet

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år siden.
Oprettet af
andreasperle
Medlem

Jeg har en lidt ældre engine series LanDrive kabinet, til en hardisk. Nu vil jeg så ved hjælp af en router have den på netværket. Og det virker også fint, og den kommer frem inde i stifinder, under netværk. Problemet er så at når jeg klikker på den kommer der en fejlmeddelse op: “\Storage-XXXX er ikke tilgængelig. Du har muligvis ikke tilladelse til at bruge denne netværksressource. Kontakt din administrator for at finde ud af, om du har adgangstilladelse.” Og så står der enten “Netværksfejl (1208)” eller “Der opstod en fejl i et RPC.”

Jeg kan godt komme ind på hardisken via det medfølgende USB-kabel, men hvordan kommer jeg på den via nettet?

Det er et svært spørgsmål, og det er ikke givet, der kan findes en løsning. 

Andre har haft problemet, som Microsoft har arbejdet hårdt på at løse:

http://www.sevenforums.com/network-sharing/51218-network-error-1208-a.html

Den mest almindelige årsag er faktisk en fejl i NAS-enheden, en fejl som Windows Vista overhørte, mens Windows 7 reagerer på den med fejl 1208.

Denne kommentar i ovenstående artikel foreslår en mulig løsning, nemlig at gå ind i NAS’ens indstillinger og sætte sikkerhedsindstillinger til et minimum:

http://www.sevenforums.com/network-sharing/51218-network-error-1208-a.html#post514875

Han har dog en iOmega NAS, ikke en LanDrive, hvorfor indstillingerne vil være anderledes. Det er i alle tilfælde værd at kigge efter tilsvarende indstillinger i din NAS.

Før du kaster dig ud i ovenstående vil jeg dog foreslå noget simplere: Se på producentens hjemmeside om der findes en firmware opgradering til din NAS. Er det tilfældet, kan det være at problemet forsvinder med opgraderingen.

Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.