RAW fil system på blanke CD/DVD

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
Christian W
Medlem

Kan ikke få adgang til at brænde på CD RW high speed/DVD-RW’er når fil systemet er RAW. Medierne er nye og ubrugte. OS Windows XP Home, SP3, brænder ASUS-DRW-2014LIT 18X SATA. Hvilket muligheder er der for at omformatere? Skal jeg købe en anden type CD/DVD?

Ehm, til brænding på CD/DVD bør du normalt bruge CDFS, der er egnet til at brænde en hel CD på en gang, eller UDF, der lader dig tilføje data i mindre portioner, men som kan give problemer med læsning på visse drev. Hvorfor egentlig RAW?


Christian W
Medlem

    Filsystem på nogle af skiverne er RAW, de er åbenbart født med det. Det der fik mig til at stille spørgsmålet, var når jeg så på egenskaber var den markeret blå (ingen plads til rådighed). Jeg prøvede alligevel at brænde data, selv om den viste optaget, det lykkedes. Forvirrende. Har set filsystemerne CDFS og UDF, men jeg ved ikke hvordan de bliver formateret til det.

    Med tak for hjælpen, lukker jeg spørgsmålet.

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.