Samsung Galaxy Xcover

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
hermanhøj
Medlem

Har i juli købt ny mobil. Jeg kan ikke få programmer m.v. over på SD-kortet.

Har spurgt Samsung, men her var ingen hjælp at hente. Der er masser af plads på SD-kortet, men hvad hjælper det. Har senere erfaret, at andre iphone har samme problem.

Kan nogen hjælpe med det?

Nu er dette forum mest til PC-problemer, men lad mig kommentere alligevel:

Selvom det er teknisk muligt, må det frarådes at installere programmer direkte fra SD-kortet, for det omgår vigtige sikkerhedsindstillinger for telefonen. Hvis programmet findes i Google Play, bør du installere det derfra.

iPhone er en anden telefontype med sine egne problemer. Hvad de slås med, fx Jailbreak, er ikke beslægtet med spærringen mod at have programmer på SD-kortet.

I øvrigt har Samsung Galaxy normalt tilstrækkeligt indbygget hukommelse til at det ikke er nødvendigt at lægge programmer ud på SD-kortet.


hermanhøj
Medlem

    Hej Henrik.

    Hukommelsen i telefonen er på 165 MB og på SD kortet ca. 1,75GB

    De mest nødvendige programmer m.v. bliver automatisk gemt i telefonen, og herfra kan jeg ikke flytte dem over på SD-kortet. Call-me kom med et forslag om at tilslutte telefon til PC- (uden SD kort) kopiere programmer over på pc, og derfra tilbage til telefom ( med SD-kort i) Det er ikke lykkedes, for nu hedder de forskellige programmer noget helt andet. Man kan jo spørge hvad SD-kortet gavner, nå det næsten ikke kan bruges?

    Der er måske ikke så meget at gøre, men hvad ved nye brugere af smartphone om dette?:)

    Mvh. Herman

    Henning Rasmussen
    Henning Rasmussen
    Komputer for alle

      Hej Herman,

      Det er også urimeligt, at en telefon sælges med så lidt hukommelse. Men når det nu er tilfældet, så kan du ved nogle programmer vælge, at de skal installeres på SD-kortet.

       

      Du kan også prøve en app, som flytter programmer til SD. Der findes en del på Google Play – fx dette:

      https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd

       

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.