Sandberg DVB-T MINI DONGLE

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
revsgaard
Registreret bruger

Efter at have læst en meget rosende test i KOMPUTER FOR ALLE 13 2010, har jeg i forbindelse med indkøb a en ny bærbar pc. også købt en Sandberg DVB-T MINI DONGLE. Den virker sådan set også udmærket; men jeg vil gerne sommetider optage en hel film. Men rullebaren i største stilling i “Auto Cut Size” er der kun 246537 MB at gøre godt med. Så klipper den filmen og starter den i en ny fil, så min film bliver altså klippet op i mindre stykker.

Harddisken på min spritnye pc er på 1 TB. Det skulle altså ikke lige være plads på harddisken der er problemet.

Er det muligt at ændre en indstilling i pc’en således, at jeg får rådighedspladsen udvidet, så jeg undgår at få mine film klippet i mindre stykker.

Min PC er en ASUS N73S, 64 bit, med Windows 7 Premium.

Med Venlig hilsen

Jens Revsgaard Andersen

Der mangler vist et komma i den størrelsesangivelse, men det er alligevel et underligt tal. Mon harddisken er fragmenteret, og programmet kigger efter længste sammenhængende blok? Hvis det er tilfældet, kan defragmentering hjælpe.

Du får sikkert det bedste svar ved at skrive direkte til Sandberg:

http://www.sandberg.it/da-dk/support/Mini-DVB-T-Dongle

I øvrigt er det mig, der skrev den test og gav rosen til Sandberg. Det kom lidt bag på mig, for Sandberg kan være af ret svingende kvalitet, men denne tuner klarede sig bare fint, og var langt enklere at bruge end mange konkurrenter.


revsgaard
Registreret bruger

    Nej, pc’en er ikke fragmenteret, den er helt ny og og der er kun brugt ganske lidt plads og nej, der mangler ingen kommaer eller punktummer i størrelsesangivelsen

    Der er angivet nøjagtigt 246537 MB; den TB der er til rådighed er opdelt i 4 store partitioner; men der er over 200 GB ledig plads på hver af dem.

    Jeg skrev direkte til Sandberg for nogle dage siden; men har ikke modtaget svar endnu. 

    På den måde – men 246537 MB er da et godt stykke over 200 GB, og svarer godt til den 1/4 TB, der er på hver partition. Så vidt jeg kan se, er tallene fine?


    revsgaard
    Registreret bruger

      Ja, men hvis det ikke er grunden, så forstår jeg da slet ikke at optagelserne bliver bidt over?.

      Mvh.

      Jens

      Problemet ligger i hvert fald ikke der. Hvor store er bidderne egentlig?

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.