sdhc-card

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
poulbj
Abonnent

ny formulering af spørgsmaal om SDHC-card.

med en kortlæser i usb-porten kan jeg læse de almindelige hukommelses-kort, men når jeg sætter et SDHC-4 GB-kort fra transcend i kortlæseren lyser dioden der fortæller at der er et kort i læseren, men pc-en kan ikke se kortet når jeg klikker på det. og højreklikker jeg på det, varer det meget længe før den normale firkant dukker op hvor jeg kan vælge formatering af kortet eller spørge på kortets data, så går der igen lang tid, før pc-en beder om at, lægge et kort i læseren, selvom det sidder i. er der nogen der en løsning på dette.

ps jeg har i komputer engang læst, at de nye sdhc-kort ikke kan bruges til alle digitale kameraer, noget med hastigheden og driveren, men i en pc hvor man kan lægge en ny driver i troede jeg at det var nemt, samtidig kan jeg huske at komputer skrev at man kunne kun anvende de 2 gb, ud af de 4 gb kortet havde til de digitale kameraer der ikke kunne læse sdhc-card, men jeg kan ikke engang læse de 2 gb med pc-en.

 med venlig hilsen

poul b jensen

Problemet ligger i kortlæseren, der ikke kan finde ud af de oplysninger, SDHC-kortet leverer. Det kan ikke korrigeres med en driver. Jeg har faktisk samme problem med en af mine gamle kortlæsere: Den læser kun SD-kort op til 2 GB, men CompactFlash gladeligt på 4 GB og mere. Der er ingen driver til læseren, derfor er der ingen driver at opdatere.

Løsningen er at købe en ny kortlæser. De er heldigvis ikke ret dyre.


poulbj
Abonnent

    tak !

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.