skærm

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
[email protected]
Registreret bruger

Jeg har købt en ny skærm en BENQ BL2200PT som vandt Jeres test i nr. 4.2011

det er den første skærm i bredformat jeg har og jeg kan ikke finde ud af at få

internetsiderne til at fylde hele skærmen, mit selvvalgte skrivebordsbillede har jeg fundet ud af at ændre og spil fra CDrom fylder også skærmen regneark, tekst o.s.v.

er også Ok det er kun internettet jeg ikke kan få til at fylde hele skærmen jeg har været nødsaget til at købe nogle læsebriller for at kunne se hvad der står på internetsiderne, da det bliver meget småt p.g.a. opløsningen jeg håber virkelig I kan hjælpe mig, da jeg ellers ser mig nødsaget til at skrotte den og tage min gamle 19″ skærm i brug igen

Kurt Kjøller

Tao
Tao
Supporter

    Hej Kurt,

    Tillykke med din nye skærm. Da skærmen har en større opløsning end du er vant til vil altting være mindre.

    Internetsider er lavet på en sådan måde, at de automatisk tilpasser sig den skærm man har. Altså at siderne både skal kunne ses på en stor skærm og en lille skærm. Men når din skærm har så stor en opløsning som den har, vil der være en masse spildplads i siderne.

    Hvis det er et problem at du ikke kan læse det der står på websiderne, har Windows og Internet Explorer nogle smarte zoomfunktioner indbygget:

    INTERNET EXPLORER:

    Du kan trykke på CTRL og +’et samtidigt for at zoome ind. Ellers kan du trykke på Funktioner, Zoom og derefter vælge hvor meget der skal zoomes ind. CTRL og 0 vil brunge den til det normale igen.

    WINDOWS 7:

    Hvis du får problemet enkelte andre steder end på websider har Windows et indbygget forstørrelsesglas, som kan findes ved at skrive forstørrelsesglas i søgefeltet i startmenuen.

    Du kan også frembringe dette ved at trykke på Windowstasten og +’et samtidigt.

    Held og lykke med din nye skærm.


    [email protected]
    Registreret bruger

      Jeg havde frygtet lidt at det I svarer ville være det rigtige, men nu har jeg da fået vished og skal ikke bruge mere tid på det. Tak for svaret.

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.