skærmstriber

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
poulbj
Abonnent

på venstre halvdel af min bærbare komputerskærm er der kómmet efterhånden 12 lodrette tynde striber i forskellige farver, med forskellig afstand, jeg kan sagtens bruge PCen, for striberne er meget tynde, men alligevel ikke tilfredsstillende og jeg er bange for at det fortsætter med at krybe videre over den anden halvdel af skærmen, er det en ny skærm der skal til, og kan det overhovedet betale sig, og er det let at udskifte skærmen selv hvis jeg bare køber en ny skærm ?

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Prøv at tage et skærmskud og vedhæft det i dit svar. Hvis striberne ikke optræder på skærmskuddet, kan vi konstatere, at der er tale om en hardwarefejl, hvilket med stort sandsynlighed er tilfældet.

    Hvorvidt det kan det betale sig at skifte skærmen, afhænger meget af computerens alder og værdi. Det vil typisk koste 1000-2000,-.


    poulbj
    Abonnent

      hej christian bugge

      tak for dit svar, du har ret striberne følger ikke med over på skærmskuddet, så jeg skal nok have en ny computer, da den jeg har er ca 10 år gammel og den har meget lille hukommelse.

      med venlig hilsen

      p.b.jensen

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.