Skal jeg vælge IPhone, I Pad eller Tablet

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
flemming hansen-57a32d8ef8
Registreret bruger

Jeg deltager i en del møder mv., hvor jeg ofte elektronisk modtager bilagsmateriale på mange sider. Jeg har en alder, hvor jeg printer materialet og så tilføjer mine noter og kommentarer i hånden. Det irriterer mig dog, at jeg skal printe ofte omfattende materiale og tænker, at jeg – lige som så mange andre – kan have al mødematerialet med elektronisk og sådan at jeg let kan skrive mine noter elektronisk.

Men hvad skal jeg vælge – I Phone, I Pad, Tablet eller andet. Min viden om disse er ret begrænset. Det må også gerne være i en læsbar størrelse. Desuden kunne jeg også godt tænke mig at kunne gør brug af de mange APP, som jeg støder på alle vegne.

Jeg er computer vant og bruger det dagligt. Har bredbånd og telefon hos TDC. Har ikke trådløst netværk. Har en ældre Nokia mobiltelefon.

Håber I kan hjælpe med et godt råd.

På forhånd tak for hjælpen.

Flemming Hansen

 

En iPhone vil klart være for lille til formålet.

Valget mellem en iPad, en Android-baseret og en Windows-baseret tablet er i første omgang et spørgsmål om pris – iPad er bedst, men også dyrest.

Hvis du vil køre Windows 8, er en Windows-baseret tablet en god løsning.

Vil du hellere have et stort udvalg af Apps, er en Android-baseret tablet det bedste valg.

I alle tilfælde kan dokumenterne sendes til din tablet med e-mail – men:

Det er et problem at du ikke har trådløst netværk, som er det mest normale at forbinde en tavlecomputer med. Derfor skal du enten have en, der også fungerer som mobiltelefon, eller installere trådløst netværk i hjemmet.

Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.