Tastatur reservedele

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  guldberg75 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
sonicjensen
Medlem

halløj

Jeg købte for nogle år siden et logitech siNovo Edge tastatur, det virkede/virker jo fint, problemet er bare, at af en eller anden grund kommer jeg til at ødelægge min oplader, så vælger jeg at købe en ny, men hvad.. det samme sker igen 😮 såe ja.. jeg har nu 2 logitech diNovo Edge´s tastature, som begge virker, men begge mangler strøm, har tjekket logitechs hjemme side men de sælger ikke oplader for sig selv..

Såe hvis nogen evt. ved hvor jeg kan købe en oplader vil jeg være meget glad, da tastaturende dengang kostede mig omkring 1500kr stykket ;s

Har prøvet at google det med forskellige ord og set mange steder, men det er ikke lykkedes mig, såe ville meget gerne vide hvor jeg kan købe et, evt. hvis nogen af jer sælger en (:

 

ps. Det altså både ledning og oplader jeg mangler, den ligner den på billedet


guldberg75
Medlem

    Uh ha, det var en værre en.

    Jeg googlede transformer på danske sider og fandt

    http://www.batteribyen.dk/advanced_search_result.php?keywords=transformer&utm_source=AdWords&utm_medium=PPC&utm_term=transformer&utm_content=5593613181&utm_campaign=AdGroup&Network=Search&SiteTarget=&src=google

    Du kunne prøve at skrive eller ringe til dem, og spørge om de har en transformer med samme output volt og ampere. Derefter skal du så bare klippe ledningerne og sætte dem sammen på den nye transformer, hvis du forstår hvad jeg mener..

    Det er i og for sig ligemeget hvilken strømkilde du bruger, så længe volt og ampere passer til apperatet.

    Er det noget synligt der er ødelagt på dine to transformers, f.eks ledningerne? Hvordan skete det?

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.