tv på computeren uden internet

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
bks823301
Abonnent

Er der nogen der ved, hvordan man kan se tv på pc’ern nu signalet er lave om til MPEG4 . jeg har kunnet tage MPEG2 på min hp bærbare via hp media smart og stueantenne. Nu er signalet så lavet om til MPEG 4 og jeg kan ikke hente signaler mere. Har været i diverse butikker, de ved ikke hvad jeg kan gøre, andet end køben en internetforbindelse og se det på nettet, men det ønsker jeg ikke, og vil også helst være fri for at skulle købe et tv,

hvad gør jeg??

Du får brug for en ny tuner, der kan håndtere MPEG-4 – du kan se efter en passende model her, priserne ligger omkring 500 kroner:

http://www.edbpriser.dk/foto-og-video/tv-radio-tuner.aspx?q=tuner

Specifikationerne for hver af dem angiver, om de understøtter MPEG-4.


hlexa
Registreret bruger

    Undskyld jeg blander mig.

    Jeg havde samme problem med en EyeTV Netstream DTT Network Dual Tuner fra Elgato. Det er sådan en cigarkasse der hænger på et søm bag døren i dagligstuen og er forbundet til vores tagantenne (vi har ikke så fine modtagerforhold som spørgeren. Vi er i Slagelse og henter signalet fra Tommerup på Fyn) dels forbundet til vores LAN. Så kan vi se 2 forskellige (ukodede) programmer på samme tid, på Mac eller PC.

    Da DR skiftede til MPEG4 var den osse gal. Elgatos software kunne godt behandle signalet, men vores hardware på den ene stationære (2,3 GHz Pentium 4) var ikke kraftig nok. MPEG4 kræver væsentlig mere regnekraft. Løsningen var en ny stationære med i5.

    Så jeg tvivler på spørgerens problem kan løses ved at købe en ny tuner. Digitale tunere til MPEG2 og MPEG4 er stort set ens. I hvert fald for en computer. De modtager begge et digitalt signal. Men der er forskel på hvordan signalet skal behandles.


    kedelsmeden
    Registreret bruger

      Hej

      Jeg havde en Sandberg mpeg2 USBtuner, Jeg købte en ny i Aldi til mpeg4 og det viste sig at den software der var med kunne bruges til Sandberg tuneren.

      Softwaren er ArcSoft TotalMedia 3.5

      Mvh

      kedelsmeden

      Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.