USB 3.0 udstyr

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
sonicjensen
Medlem

hej

jeg har lige for nyligt købt det helt store usb 3.0 udsyr, da jeg først købte en bærbar for snart et halvt år siden med usb 3, synes jeg jo ikk det gjorde noget da jeg jo ikke kunne bruge det ordenligt..

såe jeg købte en usb 3.0 nøgle, usb 3 pci porte til min stationære , forlængere ledninger og hubs..

såe kom jeg til at tænke over et problem jeg havde med usb 2, altså når jeg har sat min usb 3 nøgle direkte i usb 3 porten, virker den super hurtigt (: men som en stationær computer, er det ikk særligt rart at skulle kravle ned under bordet hver gang der skal sendes filer -.- såe jeg har sat en usb 3 forlængere i og ført det op til bordet, hvor jeg os har prøvet den, men den virker langsommere , og den giver en besked om den kan køre hurtigere hvis jeg tilslutter den til en high speed usb 3 port, det same sker hvis min hub er sat til..og mit gamle usb 2 udstyr gjorde det samme ;s og JAE! det er usb 3 udstyr det hele, blå kabler og hubs udgange..

såe jeg ville bare spørge om, gør kabler og hubs forbindelsen langsommer / mere ustabil

eller findes der e`t (gratis) program der kan måle hastiheder fra usb til computer direkte og via kabler? (:

Når Windows giver besked om at enheden kan fungere hurtigere, er det klar besked: Den er genkendt som USB3, men porten den sidder i kører som USB2.

Nu er det ret nemt at kende USB2 fra USB3: USB3-kabler har ni ledere i modsætning til de fire i USB2. Hvis der har sneget sig blot et enkelt USB2-kabel ind i din opsætning, falder hastigheden til det niveau. Det er også muligt at en af USB3-komponenterne ikke fungerer korrekt.

Med hensyn til at måle hastighed kender jeg faktisk ikke en metode, der måler USB-porten som sådan, uafhængigt af hvilket udstyr, der er tilsluttet. I stedet vil jeg anbefale at måle en ekstern harddisk eller USB-nøgle.

Jeg kender nogle forskellige benchmark-programmer, og har tidligere brugt HD Tune Pro, men det har problemer med lynhurtige diske.

Mit nuværende favoritprogram er CrystalDiskMark, der kan hentes her:

http://crystalmark.info/software/CrystalDiskMark/index-e.html

Det er gratis, men har reklamer (OpenCandy). Med det har jeg målt at min Kingston USB3-nøgle har en hastighed på 175 MB/sekund. Hvis din USB3-nøgle sidder på en port (eller en hub), der kun kører USB2, vil du få et resultat, der ikke går meget over 30 MB/sekund.

Lad mig gerne høre, hvor det viser sig at problemet ligger.


sonicjensen
Medlem

    Jeg vil prøve programmet (:

    men altså da usb3 er dejlige blå kan jeg (nu efter at ha kigget efter) se, at der er 2 usb3 i min stationære computer, i den ene er der bare en usb3 blå forlænger kabel, g i den anden er der en usb 3 hub .

    Forummet 'ANDET COMPUTERUDSTYR' er lukket for nye emner og svar.